Lækker ferielejlighed med fantastisk beliggenhed og hund tilladt

4
icon
icon
icon
icon
Badevej 20 E 2, Søndervig - Søg på husnr. i6153
Gæsterne siger: icon icon

På Badevej 20 E 2 finder I denne skønne ikke-ryger-lejlighed. Feriehuset ligger rigtig centralt blot et stenkast fra stranden såvel som centrum i Søndervig. Ud over at være udstyret med både spa og sauna, kan I også tage familiens hund med på ferien – perfekt til en lille familie eller par, der gerne vil nyde en dejlig “vesterhavsferie” sammen.

Fantastisk beliggenhed med strand og shopping inden for rækkevidde

Denne 4 personers ferielejlighed ligger dejlig centralt, og I kan nå både centrum af den hyggelige ferieby Søndervig samt den skønne, hvide sandstrand på blot få minutters gang. Nyd den unikke, vestjyske natur på en gåtur gennem klitlandskabet eller på den endeløse strand, dyp fødderne i vandkanten på de varme sommerdage, og betragt de mægtige bølger boltre sig i blæsevejret. Stranden har altid noget nyt at byde på.

Tag de andre i hånden og gå en tur i Søndervig for at se de mange aktiviteter og oplevelser, byen har at byde på – herunder et bowlingcenter med legeland, fitness, minigolf og tennis. Derudover er der masser af små forretninger og restauranter, hvor I helt sikkert kan få flere timer til at gå med.

Vil I hellere have en dag hjemme på terrassen, er der også fine muligheder for dette. Nyd solen i liggestolene om dagen, og som en perfekt afslutning på dagen kan I tænde op i grillen om aftenen og få de sidste solskinstimer med, mens I spiser et dejligt feriemåltid sammen.

Ægte luksus med spa og sauna

Efter en lang dag i den friske luft, kan I smide benene op i feriehusets spabad eller sauna, der sørger for total afslapning. Her kan I virkelig nyde feriens stille stunder og de sidste aftentimer, efter børnene er blevet lagt i seng.

Har I brug for at holde kontakt med dem derhjemme, kan I roligt medbringe både computere og iPads. Huset råder nemlig over en rigtig effektiv og stabil internetforbindelse, så I kan tjekke dagens nyheder og sende feriebilleder hjem.

 

 

Det siger vores gæster om sommerhuset i6153

D.
sagde , Aabybro

Dejligt sommerhus meget tæt på stranden og lækkert med spa bad, når vi i denne Corona tid var mere inde i sommerhuset.

D.
sagde , Danmark

Meget hyggeligt feriehus, med masser af sollys..
Virker lidt slidt.
Sengene var rigtig gode at sove i.
Der mangler lidt plads til madvarer i køkkenet, især hvis man er mere end toSoverum:2
Bolig-/Grundareal:90 / 120
Renoveret / Byggeår:2017 / 2002

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, tæppe i soveværelse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...