Lækkert ikke-ryger-hus med fantastisk beliggenhed og hund tilladt

4
2228
Badevej 20 E 2, Søndervig - Søg på husnr. i6153

På Badevej 20 E 2 finder I dette skønne ikke-ryger-hus. Huset ligger rigtig centralt blot et stenkast fra stranden såvel som centrum i Søndervig. Ud over at være udstyret med både spa og sauna, kan I også tage familiens hund med på ferien – perfekt til en lille familie eller par, der gerne vil nyde en dejlig “vesterhavsferie” sammen.

Fantastisk beliggenhed med strand og shopping inden for rækkevidde

Dette 4 personers hus ligger dejlig centralt, og I kan nå både centrum af den hyggelige ferieby Søndervig samt den skønne, hvide sandstrand på blot få minutters gang. Nyd den unikke, vestjyske natur på en gåtur gennem klitlandskabet eller på den endeløse strand, dyp fødderne i vandkanten på de varme sommerdage, og betragt de mægtige bølger boltre sig i blæsevejret. Stranden har altid noget nyt at byde på.

Tag de andre i hånden og gå en tur i Søndervig for at se de mange aktiviteter og oplevelser, byen har at byde på – herunder et bowlingcenter med legeland, fitness, minigolf og tennis. Derudover er der masser af små forretninger og restauranter, hvor I helt sikkert kan få flere timer til at gå med.

Vil I hellere have en dag hjemme på terrassen, er der også fine muligheder for dette. Nyd solen i liggestolene, mens børnene og hunden leger frit på den lukkede terrasse. Som en perfekt afslutning på dagen kan I tænde op i grillen om aftenen og få de sidste solskinstimer med, mens I spiser et dejligt feriemåltid sammen.

Ægte luksus med spa og sauna

Efter en lang dag i den friske luft, kan I smide benene op i husets spabad eller sauna, der sørger for total afslapning. Her kan I virkelig nyde feriens stille stunder og de sidste aftentimer, efter børnene er blevet lagt i seng.

Har I brug for at holde kontakt med dem derhjemme, kan I roligt medbringe både computere og iPads. Huset råder nemlig over en rigtig effektiv og stabil internetforbindelse, så I kan tjekke dagens nyheder og sende feriebilleder hjem.

 

 Soverum:2
Bolig-/Grundareal:90 / 120
Renoveret / Byggeår:2017 / 2002

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, tæppe i soveværelse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...