Feriehus med udestue – 2 hunde tilladt

2.5
icon
icon
icon

Lodbergsvej 135, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6160
4 pers.
Antal personer
125 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi

Vil du og din familie gerne holde en dejlig ferie med op til 2 hunde? Så er feriehuset på Lodbergsvej 135 i Søndervig et godt valg for jer. Det 50 m² store feriehus har plads til op til 4 personer og ligger blot et stenkast fra den kilometerlange sandstrand og det brusende Vesterhav. Udestuen i feriehuset er på cirka 25 m² og giver dig, på de regnfulde og kolde dage, stadig følelsen af at sidde udenfor. Om aftenen bidrager sommerhusets brændeovn til den gode stemning og hygge.

Dejligt feriehus med udestue og brændeovn, der giver hygge

Feriehuset er indrettet med 2 værelser, hvor der er plads til 4 personer i alt. Det ene af de to soveværelser er indrettet med en dobbeltseng, mens det andet soveværelse er indrettet med 2 enkelsenge.

I feriehusets hjerte ligger stuen, hvor I kan finde feriehusets brændeovn. Det er særligt hyggeligt, når I sætter jer foran brændeovnen om aftenen med en god bog og en varm kop te eller kaffe og lytter til ildens knitren. Den energibesparende luft-til-luft varmepumpe sørger for en konstant og behagelig temperatur i feriehuset.

Gulvet i feriehusets stue og soveværelser består af trælaminat, og er derfor nemt at rengøre. Feriehuset byder også på en hyggelig udestue, som giver jer mulighed for at opleve følelsen af at sidde udenfor, selv hvis vejret ikke spiller helt med.

Naturgrund med afskærmet og overdækket terrasse

Feriehuset ligger på en naturgrund på 742 m². Imens kan I hygge jer på den afskærmede og overdækkede terrasse. På terrassen er der en gasgrill til rådighed, så intet står i vejen for en hyggelig grillaften med hele familien.

Tæt på Vesterhavet og Søndervig by

Fra feriehuset på Lodbergsvej 135 i Søndervig er der kun 125 meter til den kilometerlange strand og Vesterhavets brusende bølger. Inde i den livlige ferieby Søndervig, som ligger inden for kort gåafstand, finder I mange forskellige aktiviteter, f.eks. sandskulpturfestivalen eller segway-ture rundt i området. I Søndervig finder I også alt lige fra et supermarked og en masse spændende specialbutikker, til mange forskellige restauranter og CaféerSoverum:2
Bolig-/Grundareal:70 / 742
Byggeår:1955

Køkken:

Køleskab m. frostboks.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...