Lyst og velholdt feriehus i Søndervig med lækre terrasser

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
Nordsøvej 172, Søndervig - Søg på husnr. i6168
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter det perfekte feriehus til den næste familieferie? Så er denne skønne sag på Nordsøvej 172 et oplagt valg. Det velholdte træhus rummer plads til 6 personer og byder på en ferie i den smukke vestjyske natur – hverken langt fra stranden eller havet, og med lækre terrasser, der går hele vejen rundt om huset.

Indbydende indretning med brændeovn og 2 badeværelser

Feriehjemmet på i alt 108 kvadratmeter gemmer på et indbydende indre. De mange lyse træelementer skaber sammen med de store vinduesfronter en behagelig atmosfære og gør huset endnu mere rummeligt, end det i forvejen er – og samtidig har I en dejlig udsigt ud til den grønne natur, I bor midt i.

Husets hjerte er det store opholdsrum, hvor stue, spiseafdeling og køkken smelter sammen, og de åbne omgivelser lægger op til masser af samvær og familietid i løbet af ferien. På de rå efterårs- og vinterdage står den klassiske brændeovn for hyggen, og de knitrende flammer vil sprede dejlig varme og en god portion feriestemning i kulden.

I det velholdte hus er der også tænkt på det praktiske. De 2 badeværelser mindsker køen til brusebadet om morgenen, og opvaskemaskinen og vaskemaskinen hjælper med at klare de daglige pligter hurtigst muligt. Der er selvfølgelig også sørget for en gratis internetforbindelse til jer.

Lækre terrasser og dejlig beliggenhed tæt på strand og by

Fra opholdsrummet er der udgang til den store terrasse, som fortsætter hele vejen rundt om huset. Her finder hele familien uden problemer plads til at sole sig, og der er sørget for både havemøbler og liggestole, så I kan nyde de varme dage i fulde drag.

Buske og klitter hjælper med at afskærme grunden, så I helt ugeneret kan dase i solen, og eftersom terrassen både har en afskærmet og overdækket del, kan I både finde læ, ly og skygge lige meget, hvordan vejret opfører sig.

Den skønne beliggenhed på Nordsøvej betyder også, at både den hvide sandstrand og den lille ferieby i Søndervig ligger i gåafstand til huset – så der er hverken langt til badeture, indkøb eller restaurantbesøg.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6168

D.
sagde , Danmark

Vi følte os hjemme med det samme. Det er et rigtigt sommerhus med træ som hovedmaterialet.
Alt var ligesom rigtigt placeret og gav en god hyggelig oplevelse.Duften af gran og strand fantastisk. Kunne høre bølgerne når vinden var i vest.

D.
sagde , Danmark

Dejligt velholdt hus med udsøgt indbo. Fantastiske madrasser og flotte møbler.Huset ligger dejlig tæt på Søndervig, men på helt rolig og uforstyrret grund. Stor indkørsel, men ikke meget plads i haven, hvis man har små børn med.

D.
sagde , Danmark

Vi var godt fornøyd med huset! Det var rent og pent og hyggelig. Kunne godt vært en gassgrill:-)Et nydelig innredet sommerhus

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:108 / 1.425
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...