Skønt feriehus med internet og central beliggenhed

4
icon
icon
icon
icon
Nordsøvej 125, Søndervig - Søg på husnr. i6208
Gæsterne siger: icon icon

Feriehus med internet, brændeovn og en central beliggenhed i Søndervig. Det er bygget i solide materialer og er placeret på en læfyldt grund. Der er praktiske og rengøringsvenlige gulve, hvilket er perfekt, hvis man har børn og hund med. Centrum af Søndervig og Vesterhavet er kun 10 min. fra huset.

Et lyst indrettet feriehus med internet og brændeovn

Feriehuset er lyst med hvide vægge og lyse lofter samt praktiske klinkegulve i opholdsrummene. Det er veludstyret og har, udover gratis internet, også en flot brændeovn. Efter en lang travetur langs Vesterhavet, er brændeovnen skøn at varme sig ved med en kop varm kakao og en god bog, det er ægte ferie! Er man to familier på ferie sammen er indretningen velegnet til dette, idet der er to soveværelser og et badeværelse i hver ende af feriehuset.

Feriehuset har en central beliggenhed i gåafstand til Søndervig centrum

Ønsker man at udforske de mange spændende butikker og det gode udvalg af restauranter i Søndervig centrum, er dette kun ca. 10 minutters gang fra feriehuset. Der er også spændende attraktioner som den årlige Sandskulpturfestival, en god 27 hullers-helårs-golfbane og en Put & Take fiskesø tæt på. Områdets stisystem er populært for motionister og cyklister, eller bare en hyggelig travetur med børnene og hunden.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6208

D.
sagde , Danmark

Godt indrettet og velplaceret sommerhus i Søndervig. Ligger på ugeneret grund i gå afstand til Søndervig centrum. Huset fremstår velholdt og alt er i orden og i god kvalitet.

D.
sagde , Danmark

Rigtig dejligt feriehus, og op delingen med to værelser og bad, i hver ende af huset, er perfekt for enhver familie med børn, eller som os, mormor og morfar med børn og børnebørn.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:107 / 1.201
Renoveret / Byggeår:2020 / 2005

Køkken:

Køleskab, fryser (70 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...