Sommerhus med gynge og stråtag, hund tilladt

3
icon
icon
icon

Holdvej 6, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6228
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Hyggeligt og charmerende sommerhus med lys og venlig indretning. Huset er beliggende på en naturgrund i gåafstand fra stranden og fra Søndervig centrum, hvor små specialbutikker og restauranter ligger som perler på en snor.

Træhus med stråtag

Dette sommerhus er ideelt for en familie med hund. Huset er godt indrettet, der er 3 soveværelser, 2 med dobbeltsenge og et med køjesenge. Der er et godt badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Køkkenet er af nyere dato og er udstyret med bl.a. opvaskemaskine, mikroovn og en 45 liters fryser. Stuen har et rengøringsvenligt trælaminatgulv og der er en brændeovn, et fladskærms-TV, DVD og gratis trådløst internet. Fra stuen er der udgang til den lukkede terrasse mod syd.

Der er mørklægningsgardiner overalt i huset.

Naturgrund og plænegrund

Den marehalmsbeklædte klit mod vest danner en naturlig afskærmning for huset, ligesom store dele af grunden er afskærmet med beplantning. Dette giver en dejlig ro, og børn kan nyde græsplænen, gyngen og sandkassen. Den lukkede og delvis overdækkede terrasse er ideel for små børn og en hund. Der er desuden en lille terrasse mod øst, der er særdeles attraktiv om formiddagen.

Søndervig

Søndervig er en særdeles attraktiv feriedestination, med Vesterhavet inden for kort gåafstand. Der er kun ca. 12 km til både Ringkøbing og til Hvide Sande, som begge er meget populære udflugtsmål. I Søndervig kan man opleve de berømte sandskulpturer. Den 27 hullers helårs golfbane ligger kun ca. 2 km fra huset, og der er desuden gode cykelstier lige uden for døren.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6228

DE
D.
sagde , Deutschland

Süßes Reetdachhaus in unmittelbarer Strandnähe und dicht am Ortskern gelegen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Klein, gemütlich etwas in die Jahre gekommen aber ideal für Vater, Mutter und ein Kind. Wirkt auf den Fotos viel grösser. Angenehm von einer Hecke umgeben, welche keinen Einblick zu lässt, was ganz angenehm für die Privatsphäre ist Daher auch bei starkem Sturm schützt die Hecke ganz gut. Das große Manko ist die fehlende Waschmaschine, welche auch nicht in der Ausstattung angegeben ist, aber wir bei einem Ferienhaus davon ausgegangen sind, dass eine vorhanden ist. Auf jeden Fall ein Ort, welcher hilft zur Ruhe zu kommen und den Stress des Alltags hinter sich zu lassen,

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat alles was man braucht. Es ist zwar nicht das neueste aber es ist liebevoll eingerichtet und von innen durchaus modern. Es hat einen Garten mit Schaukel und Sandkasten für kleine Gäste.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:66 / 2.100
Renoveret / Byggeår:2012 / 1985

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...