Klassisk sommerhus i Søndervig til 4 personer

3
icon
icon
icon

Jakob Bondes Vej 7, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6244
4 pers.
Antal personer
1200 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Er I på udkig efter et lille, hyggeligt sommerhus i Søndervig, så kunne Jakob Bondesvej 7 være et godt valg. Sommerhuset er det helt rigtige for den lille familie eller venneparret der ønsker at tilbringe en dejlig ferie ved Vestkysten. Ferieboligen rummer plads til 4 personer og I er også velkomne til at tage 2 hunde med i alt.

Store vinduespartier og funktionelt samtalekøkken

Hjerterummet i ferieboligen er uden tvivl det store og lyse opholdsrum, hvor stue og køkken er integreret. De store vinduespartier tillader en masse dejlig sollys at komme ind, mens man kan nyde den skønne udsigt ud over klitlandskabet. Her kan I lave mad sammen, spille spil eller planlægge feriens næste aktiviteter. Og de der ønsker at se deres yndlingsserier kan gøre det i fjernsynsrummet. Når det er efterår og vinter kan I hygge jer i varmen foran brændeovnen, mens I kigger på flammerne i ovnen. Ved siden af brændeovnen er installereret en energibesparende luft-til-luft varmepumpe.   

Selve feriehuset er på 78 m2 og indeholder 2 soveværelser. Det ene er udstyret med en dobbeltseng og det andet har 2 enkeltsenge. Så I kan få ladet jeres batterier op efter en oplevelsesrig dag. Sommerhusets badeværelse er udstyret med gulvvarme, så I undgår kolde fødder om morgenen.  

Stor naturgrund og træterrasse med grill

Sommerhuset p Jakob Bondes Vej 7 ligger på en 2136 m2 stor naturgrund hvilket tilbyder rigelig plads til både spil og leg. Fra stuen af har I direkte udgang til den dejlige træterrasse, hvor I finder havemøbler og grill til fri afbenyttelse. Her kan I tilberede et dejligt måltid mad efter en begivenhedsrig dag i ferien. Fra ferieboligen er der godt 1200 meter ned til stranden og det brusende betagende Vesterhav. I kan hurtigt nå ned og gå lange ture langs vandet. Også jeres hunde vil nyde gåturene her.

Søndervig – tæt på både by og hav

Med en ferieadresse på Jakob Bondes Vej 7 er I tæt på det hele – både by og strand kan nås indenfor kort afstand. Og beliggenheden danner et godt udgangspunkt for forskellige ferieudflugter. Søndervigs livlige centrum har masser at byde på for både store og små.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:78 / 2.136
Renoveret / Byggeår:2006 / 1969

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...