Super charmerende feriehus med stråtag på en læfyldt grund

4
icon
icon
icon
icon
Nordsøvej 169, Søndervig - Søg på husnr. i6292

Et charmerende og lækkert feriehus med stråtag på en læfyldt grund, tæt på Søndervig centrum. Huset er velegnet til en mindre familie, som ønsker at bo centralt og Vesterhavet er kun 5 minutters gang fra huset. Huset er i 2019 nyrenoveret og fremstår lyst og indbydende med smukke møbler, nyt køkken og bad. Familiens hund er velkommen.

Lækkert nyrenoveret feriehus med stråtag tæt på Søndervig centrum

Her her I mulighed for at holde ferie i et kærligt nyrenoveret og enormt charmerende feriehus, som i sin byggestil er typisk for sin tid i den gamle badeby Søndervig, nemlig gedigne materialer som et sortmalet træhus med hvide sprossede vinduer og med stråtag. Nyd udsigten og det dejlige lys i den fine udestue eller hyg med en bog i hyggekrogen. Husets køkken og badeværelse er ligeledes nyrenoverede og fremstår lækre og indbydende. De 2 fjernsyn har begge parabol med danske og tyske kanaler, og naturligvis er der gratis internet i huset. Husets store soveværelse på 1. sal er tilgængelig via stejl trappe i køkkenet.

Huset er placeret på en læfyldt grund med træer mod nord og mod øst

På både syd- og østsiden af huset er der en dejlig indhentet terrasse, som egner sig perfekt til familiens hund. Selvom huset er centralt placeret, så er der god mulighed for privatliv omkring huset på grund af de omkringliggende træer. På den store græsplæne er der masser af plads til boldspil. Centrum af Søndervig er kun 10 minutters gang fra huset, her er der et stort udvalg af butikker og restauranter. Den årlige Sandskulpturfestival er altid populær, ønsker man indendørs aktiviteter, er Beachbowl et godt sted, både med hensyn til Bowling og det fine Fitnesscenter.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:55 / 1.267
Renoveret / Byggeår:2019 / 1951

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, barneseng, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...