Flot feriehus med skønne terrasser, sauna og spa ved Vesterhavet

3.5
icon
icon
icon
icon

Jens Jensens Vej 46, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6303
Gæsterne siger: icon icon

Flot feriehus med en moderne og stilfuld indretning, så det fremstår hyggeligt og indbydende. Du vil sikkert nyde at lave mad i det flotte køkken, og i stuen kan du efterfølgende sætte dig godt til rette med en god bog eller bare nyde udsigten over naturgrunden og området.

Flot og moderne feriehus med både spabad og sauna – ren forkælelse til både krop og sjæl

I dette lækre feriehus kan man kombinere høj kvalitet og tidssvarende faciliteter og en rigtig god beliggenhed, tæt på Vesterhavet. Det er svært at forestille sig noget mere afstressende, end en tur langs stranden og så hjem i huset og nyde en tur i spa eller i den skønne sauna – det er ægte ferie. Huset er opført i flotte materialer og fremstår både udvendigt og indvendigt særdeles smagfuldt.

Skønne terrasser omkring feriehuset samt en udsigtsterrasse, så du kan nyde området

Der er prioriteret skønne terrasser til dette feriehus. Der er en dejlig østvendt terrasse med masser af læ, samt en sydvendt hvor der også er læ. Mod vest er der en lukket terrasse, + en ekstra udsigtsterrasse som placeres højt på grunden. Så både hus og terrasserne er velegnet til familien med børn og hund, hvor der er rig lejlighed til at nyde naturen og den fantastiske luft som er her på Holmsland Klit.

Skøn beliggenhed tæt på Vesterhavet

Der er kun få minutters gang til Vesterhavet og det smukke klitlandskab mod sydvest ses fra hus og terrassen. Har man cykler med hjemmefra, er der et skønt stisystem som forbinder området fra Søndervig og til Hvide Sande. For lystfiskere er Hvide Sande også et populært mål, ikke kun i sildesæsonen, men gennem det meste af året.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6303

D.
sagde , Danmark

Super dejligt hus til 6 personer – skøn opdeling som gør det muligt at have spædbørn med uden problemer.Huset ligger på en dejlig naturgrund gemt væk fra vejen til stranden.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:115 / 2.200
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, Træ laminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...