Dejligt sommerhus i hjertet af Søndervig tæt ved havet

4
icon
icon
icon
icon

Badevej 48, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6335
6 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dejligt feriehus med førsteklasses beliggenhed på en afskærmet klitgrund i hjertet af Søndervig og kun 2 minutters gang fra stranden.

Fantastisk beliggenhed i Søndervig tæt ved havet

Huset er skønt beliggenede på en afskærmet klitgrund i hjertet af Søndervig, kun 150 meter fra stranden og havet. Det ligger lidt trukket tilbage fra bylivet, så du uforstyrret kan nyde den dejlige natur omkring dig.

Dejligt sommerhus

Det er et dejligt hus med et praktisk og rengøringsvenligt flisegulv med gulvvarme. Husets indretning er indbydende og flot med det lyse flisegulv og de gode møbler. Der er plads til 6 personer i 3 soveværelser, alle med dobbeltsenge. Badeværelset er dejligt og med gulvvarme, bruseniche og indgang til sauna. Huset har en skøn, stor stue med kombineret med køkken/alrum. Fra stuen er der stige op til en stor hems. Lige et sted for børnene. Udenfor er der en dejlig afskærmet terrasse, hvor I naturligvis finder både havemøbler, liggestole og en grill. Huset er desuden udstyret med energibesparende varmepumpe.

Et rigtigt dejligt sommerhus midt i Søndervig og samtidigt helt tæt på havet.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6335

D.
sagde , Danmark

Vi er meget tilfredse med feriehuset

D.
sagde , Sandweiler

Hyggeligt godt i indrettet feriehus
Beliggenheden er perfekt. Køkkenet er særdeles veludstyret.

D.
sagde , Danmark

Dejlig placering, lokalt, tæt ved strand og stadig nogenlunde ugeneret.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:93 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2014 / 1988

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...