Stråtækt sommerhus til 4 personer i Søndervig tæt på strand og by

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 106, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6366
4 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Med ferieadresse på Nordsøvej 106 kommer I til at bo i gåafstand til både Vesterhavet og Søndervigs hyggelige ferieby. Det flotte stråtagshus har en naturskøn beliggenhed i det vestjyske klitlandskab og gode siddekroge hele vejen rundt om feriehuset, så I altid kan finde en plet i solen. Udenfor finder I desuden en udendørs bruser. Derudover er der mulighed for at parkere bilen i carporten og cyklerne i cykelskuret.

Moderne og indbydende sommerhus, perfekt til den lille familie og par

Det stråtækte sommerhus i Søndervig er opført i 2020 i en moderne og indbydende indretningsstil. Her er der plads til i alt 4 personer, og sommerhuset er perfekt til både den lille familie og par.

Det åbne opholdsrum med stue, spiseafdeling og køkken er det perfekte samlingspunkt. Mens nogle af jer laver mad, kan resten dække på bordet eller tænde op i brændeovnen, som kun tilfører endnu mere hyggelig feriestemning. Derudover findes der en moderne og energivenlig varmepumpe i huset. 

De 2 gode soveværelser er indrettet med masser af skabsplads, så I ikke behøver at bo i jeres kuffert, og fra hvert af soveværelserne er der udgang til en terrasse. Opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler sørger for at gøre ferien legende let.

Flere afskærmede terrasser, udendørs bruser og gåafstand til strand og by

Sommerhuset har et charmerende ydre med sine røde mursten og sit klassiske stråtag, og det er omgivet af terrasser og gode siddekroge, hvor I uden problemer kan finde en solrig plet.

En flisesti forbinder de afskærmede terrasser næsten hele vejen rundt om sommerhuset, og der er sørget for gode havemøbler, liggestole og en grill, så I har alt, hvad I behøver, når I skal nyde det gode vejr og den friske havluft.

Der er ikke mere end en lille gåtur til stranden og byen. Kun 500 meter skiller jer fra det brusende Vesterhav, og der er 600 meter til Søndervigs centrum. Efter en tur ved havet kan I skylle fødderne rene under sommerhusets udendørs bruser, så I slipper for at slæbe sand med ind.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6366

D.
sagde , Aabenraa

Hyggeligt og rart at være i. Også udearealerne.

D.
sagde , Smørum

Fantastisk smukt og funktionelt hus med en super beliggenhed i gå & cykel afstand til butikker og spisesteder.
Dejligt udeområde og et helt utroligt smukt lysindfald i stuen.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:92 / 1.200
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...