Central beliggenhed og udsigt til klitter

3.5
icon
icon
icon
icon

Badevej 20 A10, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6372
4 pers.
Antal personer
240 m.
Nærmeste strand
250 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Gæsterne siger: icon icon

En hyggelig ferielejlighed med udsigt til klitter og en central beliggenhed i Søndervig. Der er kort afstand til Vesterhavet og du bor midt i byen, så alt er inden for gåafstand. Fra terrassen mod vest, som er delvist overdækket, er udsigten vidunderlig, og du kan både høre og dufte Vesterhavet.

En ferielejlighed i Søndervig med en flot udsigt til klitter mod vest

Her i denne ferielejlighed i hjertet af Søndervig kan et ægtepar eller en lille familie få en rigtig hyggelig og dejlig ferie. I gamle dage lå det berømte Badehotel Klitten på denne grund, og det har dannet inspiration for byggestilen til ferielejlighederne. Fra stuen og terrassen mod vest er udsigten over klitterne mod vest fantastisk og fra den østlige terrasse kan du nyde morgensolen. Der er to værelser, og der er desuden både spa og sauna.

Nyd den centrale beliggenhed og lad også bilen holde ferie

Der er masser af liv i det centrale Søndervig, men i lejligheden kan du samtidigt få ro. Lejligheden er i to plan med soveafdelingen nedenunder. Byens restauranter og butikker er beliggende få minutters gang fra lejligheden, så der er slet ikke behov for bilen, når du holder ferie her. Og når du har travet langs havet, er en tur i saunaen et hit og hverdagens stress og jag er hurtigt borte.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6372

D.
sagde , Danmark

Pæn lejlighed med udsigt mod havet.

D.
sagde , Danmark

Perfekt til pengene!

D.
sagde , Hjørring

Fin lejlighed, dog list slidt..trænger til en opgradering.. Ikke velegnet for gangbesværet pga de mange trapper. Dejligt med tereaaser både mod øst og vest. Savner lidt flere tv kanaler.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:92 / 120
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...