Sommerhus i Søndervig meget tæt på Vesterhavet

2.5
icon
icon
icon

Hafavej 51, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6373
4 pers.
Antal personer
75 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Ligger du vægt på unik beliggenhed med fantastisk udsigt, og samtidig ønsker at være midt i Søndervig centrum, så har vi et feriehus 75m fra Vesterhavet med lukket terrasse og hund tilladt her

Sommerhus i Søndervig centrum med udsigt

Udsigt over klitterne og udsigt over Ringkøbing fjord. Lukket terrasse til børn og hunden. I en lomme midt i Søndervig centrum, og kun 75m fra det brusende Vesterhav ligger dette charmerende og hyggelige feriehus højtbeliggende på en kuperet klitgrund med fantastisk udsigt over klitterne, golfbanen og Ringkøbing fjord.

Huset ligger i smørhullet i Søndervig, men det rolige område og den kuperede klitgrund sørger for at du bor helt ugeneret men med kort gåafstand til Søndervig og alle aktiviteterne.

Hyggeligt indretning med brændeovn

Feriehuset er anderledes og personlig indrettet, og opvarmes let at den store knitrende brændeovn med glas, så flammerne kommer helt ind og blander sig med hyggen. Huset har både et badeværelse og et gæstetoilet, så det er meget velegnet til familien eller to par.

Lukket terrasse med udsigt til fjorden

Huset har en herlig lukket terrasse hvor solen kan nydes sammen med udsigten helt til Ringkøbing fjord.Her er havemøbler og grill til de lune sommeraftener, og en helt igennem betagende udsigt over hele området med fjorden i baggrunden.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6373

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein sehr schönes Haus, auch die Einrichtung ist sehr gemütlich. Schön wäre wenn man die Fenster auch im Schlafzimmer öffnen könnte, da das Bad gleich nebeneinander war hatte man die Möglichkeit das Fenster zu öffnen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist ein gemütliches sehr sauberes Ferienhaus Es ist mit viel Liebe eingerichtet,man fühlt sich sehr wohl in diesem Haus.Sondervig ist nah und doch hat man die Ruhe in diesem Haus Sehr zu empfehlen

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus Max hat uns angenehm überrascht. Es war sehr sauber,hat sehr gute Matratzen und Decken.Die Terassenausstattung war auch von hoher Qualität. Wir und unser Vierbeiner haben uns sehr wohl gefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:80 / 1.275
Renoveret / Byggeår:2004 / 1951

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...