Sommerhus i Søndervig meget tæt på Vesterhavet

2.5
icon
icon
icon
2308
Hafavej 51, Søndervig - Søg på husnr. i6373

Ligger du vægt på unik beliggenhed med fantastisk udsigt, og samtidig ønsker at være midt i Søndervig centrum, så har vi et feriehus 75m fra Vesterhavet med lukket terrasse og hund tilladt her

Sommerhus i Søndervig centrum med udsigt

Udsigt over klitterne og udsigt over Ringkøbing fjord. Lukket terrasse til børn og hunden. I en lomme midt i Søndervig centrum, og kun 75m fra det brusende Vesterhav ligger dette charmerende og hyggelige feriehus højtbeliggende på en kuperet klitgrund med fantastisk udsigt over klitterne, golfbanen og Ringkøbing fjord.

Huset ligger i smørhullet i Søndervig, men det rolige område og den kuperede klitgrund sørger for at du bor helt ugeneret men med kort gåafstand til Søndervig og alle aktiviteterne.

Hyggeligt indretning med brændeovn

Feriehuset er anderledes og personlig indrettet, og opvarmes let at den store knitrende brændeovn med glas, så flammerne kommer helt ind og blander sig med hyggen. Huset har både et badeværelse og et gæstetoilet, så det er meget velegnet til familien eller to par.

Lukket terrasse med udsigt til fjorden

Huset har en herlig lukket terrasse hvor solen kan nydes sammen med udsigten helt til Ringkøbing fjord.Her er havemøbler og grill til de lune sommeraftener, og en helt igennem betagende udsigt over hele området med fjorden i baggrunden.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:80 / 1.275
Renoveret / Byggeår:2004 / 1951

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, tørretumbler, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...