Charmerende og strandnært sommerhus med spabad og havudsigt

4
icon
icon
icon
icon
Nordsøvej 210, Søndervig - Søg på husnr. i6414
Gæsterne siger: icon icon

På en klittop i Søndervig med panoramaudsigt til det brusende Vesterhav ligger dette charmerende træhus og venter på jer. Her er der masser af highlights: Havudsigt, en personlig og lækker indretning, eget spabad, og en fantastisk beliggenhed kun 300 meter fra stranden!

Sommerhuscharme med ekstra luksus

Indenfor emmer indretningen af ægte sommerhuscharme med de brede træbjælker og de mange små detaljer, der gør omgivelserne ekstra personlige og giver den perfekte balance mellem det moderne og den klassiske sommerhusstil.

Det store opholdsrum med stue, spiseafdeling og integreret køkken er husets hjerte og feriens mødested. Her er der lagt op til masser af samvær og hyggelige feriestunder med den knitrende brændeovn og den flotte havudsigt, som kan betragtes gennem de store vinduespartier – og tænk bare på alle de smukke solnedgange, I kan nyde fra sofaen.

Huset har både et badeværelse og et gæstetoilet, og på badeværelset kan I holde en afslappende og forfriskende wellness-session i spabadet på en kold vinterdag eller efter en lang gåtur i den friske havluft.

Lækker terrasse og fantastisk strandnær beliggenhed

Huset er omgivet af en stor, afskærmet terrasse, hvor havemøblerne allerede står klar til jer, så I kan nyde de varme solskinsdage og den flotte havudsigt i fulde drag. Om aftenen kan der tændes op i grillen, og på de lune sommeraftener kan I spise et lækkert feriemåltid under åben himmel, mens morgendagens planer bliver diskuteret.

På Nordsøvej 210 får I ikke kun et lækkert feriehjem, men også en fantastisk beliggenhed. Kun 300 meter væk ligger det brusende Vesterhav og kalder på jer, og på den kilometerlange sandstrand er der rig mulighed for romantiske gåture, badeture i varmen og drageflyvning på de blæsende dage.

Også Søndervigs hyggelige bymidte ligger kun få minutters gang væk og er det perfekte valg, hvis I har brug for lidt afveksling fra de afslappende feriedage. Tag på shopping, spis en softice eller en lækker frokost på en af de mange spisesteder, eller spil minigolf eller bowling ved fritidscenteret Beach Bowl.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6414

D.
sagde , Horsens

Et rigtig dejligt sommerhus dom vi gerne kommer tilbage til igen. Dejligt at vi måtte have vores lille hund med. Det betyder meget at hele familien kan være med. Der er samtidig dejlig stort ude terrasser på alle sider af huset, så der er mulighed for lidt læ et sted.

D.
sagde , Skjern

Vi havde alt hvad vi behøvede. Huset var perfekt indrettet, og udsigten var perfekt

D.
sagde , Danmark

Meget charmerende indrettet og fed beliggenhed

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:100 / 1.004
Byggeår:2005

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...