Femstjernet og strandnært feriehus i Søndervig med lukket have

5
icon
icon
icon
icon
icon

Solvej 46, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6422
6 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

På Solvej 46 i Søndervig ligger dette lækre feriehus. Det femstjernede hus er først opført i 2018, og den moderne indretning bærer præg af den nylige opførsel. Hold en femstjernet ferie kun 650 meter fra havet – og med ekstra wellnessoplevelser i jeres helt egen sauna. Den lukkede have er perfekt til småbørn eller til din hund.

Afslapning og wellness i stilfulde omgivelser

Det flotte feriehus fortjener alle sine 5 stjerner, og den moderne og flotte indretning udstråler både stil og personlighed. De 120 m² rummer plads til op til 6 feriegæster, og op til 2 hunde er hjerteligt velkomne.

Afslapning og wellness er to nøgleord i feriehjemmet. I det hyggelige sofahjørne kan hele familien finde plads, og mens I smider benene opad og nyder freden, vil brændeovnens knitrende flammer fylde rummet med varme og god stemning, specielt på de kolde dage.

Har I ikke fået varmen ved brændeovnen, eller er I lige kommet hjem fra en lang gåtur i den friske havluft, er et besøg i saunaen helt oplagt – her er der virkelig mulighed for at koble af og tanke nye kræfter, langt væk fra den stressende hverdag.

Rent praktisk er huset rigtig veludstyret med både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, 2 badeværelser og dertil kommer en hurtig og stabil internetforbindelse til fri afbenyttelse.

Lukket have til dine kære

Holder du ferie sammen med din hund eller sammen med småbørn, så er den lukkede have helt perfekt, når du gerne vil passe på dem du har kær. I haven er der både sandkasse og gyngestativ.

Den delvist overdækkede træterrasse råder over et lækkert havebord og en gasgrill, så aftensmaden kan nydes i den friske vesterhavsluft.

Bo tæt på Vesterhavet og Søndervigs centrum

På Solvej får I en beliggenhed tæt på både hav og by. Det brusende Vesterhav ligger kun 650 meter væk og byder på imponerende naturoplevelser året rundt, mens Søndervigs centrum ligger 800 meter væk og kan nås både til fods, på cykel og i bil.

På terrassen kan I nyde de solrige dage, og der er sørget for både havemøbler og liggestole, så I kan slappe godt af. Og når vejret er godt, står grillen klar, så I kan nyde en lækker aftensmad under åben himmel, mens dagen går på hæld, og solen stille forsvinder ned bag klittoppene.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset i6422

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus.

D.
sagde , Danmark

Vi var fem voksne i et helt nyt og super velindrettet sommerhus med tilladelse til at have to hunde med, dejligt. Vi have vores gamle labrador med og vores datter tog sin lille bitte chihuahua med. Haven er indhegnet og der er god plads. Beliggenheden er perfekt, der er ro, det er nemt at komme til sommerhuset i bil og så ligger det i gåafstand til strand, shoppingcenter og midtbyen.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.205
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...