Strandnær ferielejlighed med spa og sauna i hjertet af Søndervig

3.5
icon
icon
icon
icon
Badevej 20 A 6, Søndervig - Søg på husnr. i6440
Gæsterne siger: icon icon

På Badevej finder I denne fine ferielejlighed i 2 plan, kun et stenkast fra både stranden og Søndervigs centrum. Her finder op til 4 gæster plads, og det hyggelige indre byder både blandt andet på en lækker wellnessafdeling med sauna og spabad. Tag på en skøn ferie med Vesterhavet som nabo og med tid og ro til at slappe af langt væk fra hverdagen.

Moderne ferielejlighed med sauna og spabad

Den 89 kvadratmeter store ferielejlighed rummer alt, hvad ferien behøver. Lejligheden er moderne indrettet med alle hverdagens hjælpere – både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler står klar til at gøre ferien så ukompliceret som muligt.

Køkken, stue og spiseafdeling smelter sammen i ét rum, hvor samværet og hyggen kan komme i fokus. Hjælp hinanden med at tilberede aftenens middag, mens radioen spiller i baggrunden, og slå mave på sofaen med en god film på fladskærmen.

Efter en strandtur i den friske havluft kan I få varmen igen i jeres egen lille wellnessafdeling. I lejligheden finder I nemlig både en sauna og et spabad, hvor I kan forkæle jer selv og nyde ferien ekstra meget.

Fantastisk beliggenhed i gåafstand til strand og centrum

Fra stuen er der udgang til den afskærmede og lukkede terrasse, hvor havemøblerne står klar til de gode sommerdage. Smid en god bøf på grillen og nyd et glas rødvin i den lune aftenbrise, mens solen forsvinder ned bag klittoppene.

Beliggenheden på Badevej er helt i top. I bor kun 100 meter fra stranden, som hele året rundt har noget nyt at byde på, og samtidig ligger Søndervigs by lige uden for døren. Tag på shopping, prøv jeres bowling-evner af på Beach Bowl eller spis en lækker aftensmad på en af de gode restauranter.

Tag familien, kæresten eller vennerne med på en uforglemmelig ferie ved Vesterhavet.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6440

D.
sagde , Danmark

Super dejlig lejlighed med den mest fantastiske beliggenhed i forhold til VesterhavetSoverum:2
Bolig-/Grundareal:89 / 1.756
Byggeår:2003

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, tyske kanaler, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...