Femstjernet feriehus med sauna og spabad kun 250m fra stranden

5
icon
icon
icon
icon
icon
Hafavej 151, Søndervig - Søg på husnr. i6453
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et feriehus lidt ud over det sædvanlige? Så bør I kigge en ekstra gang på Hafavej 151! Det femstjernede feriehus, opført i 2018, er lækkert indrettet med moderne interiør og masser af lys fra de store vinduespartier, og blandt husets faciliteter finder I både sauna, spabad, bordfodbold, bordtennis og billard. En ekstra bonus: Vesterhavet ligger kun 250 meter væk.

Lys og moderne indretning med wellnessoase

Det flotte feriehus i Søndervig oser af luksus med sine flotte omgivelser og lækre faciliteter, og det er ikke svært at se, hvorfor feriehuset har modtaget sin femstjernede vurdering; Her er ganske enkelt alt, hvad feriehjertet begærer.

Huset har plads til 8 personer, og de gennemgående lyse farver og moderne møbler sætter prikken over i’et i den stilfulde indretning. Store vinduespartier inviterer sollyset og det vestjyske landskab indenfor, og den klassiske brændeovn sørger for hyggelig feriestemning hele året rundt.

På det største af husets 2 badeværelser får I tilmed jeres egen lille wellnessoase. Her er der både spabad og sauna, så I rigtig kan forkæle jer selv og hinanden på ferien.

Fantastisk beliggenhed i gåafstand til strand og by

De solrige dage skal selvfølgelig bruges på den skønne terrasse. Med både havemøbler, liggestole og grill er I helgarderede på de dejlige sommerdage, og I kan sidde ude i den friske havluft fra morgen til aften, hvis det er det, I har lyst til.

Feriehusets beliggenhed er rigtig central i det populære ferieområde Søndervig. Kun 250 meter(!) skiller jer fra stranden, og både store og små kan følge med på den korte gåtur gennem klitlandskabet. Ligeledes har I centrum og et hav af gode butikker og underholdningstilbud kun 950 meter væk, og her er der sjov at finde for både store og små.

På Hafavej 151 er der ingen tvivl om, at I får en skøn – og ekstraordinær – ferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6453

D.
sagde , Danmark

Super lækkert hus med alt i inventar og masser af indendørsaktiviteter i form af billard, bordtennis mm. Pænt og velholdt hus.

D.
sagde , Kolding

Det var det bedste sommerhus, jeg nogensinde har lejet.
Fantastisk indretning, lækker inventar og meget moderne.
Aktivitetsrummet er fantastisk, med mange muligheder som pool, bordtennis eller bordfodbold.
Rigtig smart tænkning af ejeren at sætte en branddør i, som gør rummet lydtæt og de unge mennesker kan spille deres høje musik i det mega store musikanlæg uden at det forstyrrer i stuen, hvor der ses TV.
En hele vejen igennem god uge i dette skønne hus med masser af solskin, der kunne udnyttes på den store terrasse.

D.
sagde , Danmark

Fantastisk lækkert sommerhus.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:155
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, Billard, Bordtennis, klinker og med gulvarme i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...