Femstjernet feriehus med sauna og spabad kun 250m fra stranden

5
icon
icon
icon
icon
icon
Hafavej 151, Søndervig - Søg på husnr. i6453

Er I på udkig efter et feriehus lidt ud over det sædvanlige? Så bør I kigge en ekstra gang på Hafavej 151! Det femstjernede feriehus, opført i 2018, er lækkert indrettet med moderne interiør og masser af lys fra de store vinduespartier, og blandt husets faciliteter finder I både sauna, spabad, bordfodbold, bordtennis og billard. En ekstra bonus: Vesterhavet ligger kun 250 meter væk.

Lys og moderne indretning med wellnessoase

Det flotte feriehus i Søndervig oser af luksus med sine flotte omgivelser og lækre faciliteter, og det er ikke svært at se, hvorfor feriehuset har modtaget sin femstjernede vurdering; Her er ganske enkelt alt, hvad feriehjertet begærer.

Huset har plads til 8 personer, og de gennemgående lyse farver og moderne møbler sætter prikken over i’et i den stilfulde indretning. Store vinduespartier inviterer sollyset og det vestjyske landskab indenfor, og den klassiske brændeovn sørger for hyggelig feriestemning hele året rundt.

På det største af husets 2 badeværelser får I tilmed jeres egen lille wellnessoase. Her er der både spabad og sauna, så I rigtig kan forkæle jer selv og hinanden på ferien.

Fantastisk beliggenhed i gåafstand til strand og by

De solrige dage skal selvfølgelig bruges på den skønne terrasse. Med både havemøbler, liggestole og grill er I helgarderede på de dejlige sommerdage, og I kan sidde ude i den friske havluft fra morgen til aften, hvis det er det, I har lyst til.

Feriehusets beliggenhed er rigtig central i det populære ferieområde Søndervig. Kun 250 meter(!) skiller jer fra stranden, og både store og små kan følge med på den korte gåtur gennem klitlandskabet. Ligeledes har I centrum og et hav af gode butikker og underholdningstilbud kun 950 meter væk, og her er der sjov at finde for både store og små.

På Hafavej 151 er der ingen tvivl om, at I får en skøn – og ekstraordinær – ferie.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:155
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, træ laminat i soveværelse, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...