Strandnært aktivitetshus i Søndervig med sauna og vildmarksbad

5
icon
icon
icon
icon
icon

Hafavej 151, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6453
8 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
950 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
4 pers.
Vildmarksbad
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et feriehus lidt ud over det sædvanlige? Så bør I kigge en ekstra gang på Hafavej 151! Det femstjernede feriehus, opført i 2018, er lækkert indrettet med moderne interiør og masser af lys fra de store vinduespartier, og blandt husets faciliteter finder I både et wellnessbadeværelse med sauna og spa, et aktivitetsrum med bordfodbold, bordtennis og billard – og en lækker terrasse med vildmarksbad. En ekstra bonus: Vesterhavet ligger kun 250 meter væk.

Lys og moderne indretning med spabad, sauna og aktivitetsrum

Det flotte feriehus i Søndervig oser af luksus med sine flotte omgivelser og lækre faciliteter, og det er ikke svært at se, hvorfor feriehuset har modtaget sin femstjernede vurdering; Her er ganske enkelt alt, hvad feriehjertet begærer.

Feriehuset har plads til 8 personer, og de gennemgående lyse farver og moderne møbler sætter prikken over i’et i den stilfulde indretning. Store vinduespartier inviterer sollyset og det vestjyske landskab indenfor, og den klassiske brændeovn sørger for hyggelig feriestemning hele året rundt.

På det største af sommerhusets 2 badeværelser får I tilmed jeres egen lille wellnessoase. Her er der både spabad og sauna, så I rigtig kan forkæle jer selv og hinanden på ferien.

Et ekstra feriehighlight er aktivitetsrummet, hvor I både kan give jer i kast med bordfodbold, bordtennis og billard!

Lækker afskærmet træterrasse med vildmarksbad

De solrige dage skal selvfølgelig bruges på den lækre træterrasse. Med både havemøbler, liggestole og grill er I helgarderede på de dejlige sommerdage, og I kan sidde ude i den friske havluft fra morgen til aften, hvis det er det, I har lyst til. En del af terrassen er helt lukket og afskærmet, og der er også en overdækket del – så ligegyldigt hvad I er til, kan I finde det rigtige spot.

Terrassen danner også ramme om endnu et af feriehusets luksuriøse højdepunkter – ud over en indendørs wellnessoase med sauna og spabad, får I nemlig også en udendørs oase med vildmarksbad.

Fantastisk beliggenhed i gåafstand til stranden og tæt på Søndervigs by

Feriehusets beliggenhed er både strandnær og central i det populære ferieområde Søndervig. Kun 250 meter skiller jer fra stranden, og både store og små kan følge med på den korte gåtur gennem klitlandskabet. Ligeledes har I centrum og et hav af gode butikker og underholdningstilbud kun 950 meter væk, og her er der sjov at finde for både store og små.

På Hafavej 151 er der ingen tvivl om, at I får en skøn – og ekstraordinær – ferie ved Vesterhavet.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6453

D.
sagde , Danmark

Fantastisk dejligt hus til en skøn ferie tæt ved vandet

D.
sagde , Danmark

Lækkert sommerhus med rigtig god indretning. Aktivitetsrummet var et stort hitHuset ligger godt med kort afstand til strand og by. Ligeledes er der 1,5 times kørsel til Legoland, Wow Park og Lalandia.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:155
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Apple TV, Chromecast, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...