Lyst og åbent feriehus i Søndervig kun 250 meter fra havet

4
icon
icon
icon
icon

Holdvej 25, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6459
4 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

I Søndervigs lyngklædte klitlandskab ligger dette skønne feriehus til 4 personer. En lys og åben indretning sætter den helt rigtige feriestemning, og den fantastiske beliggenhed kun et stenkast fra det smukke Vesterhav og kort vej fra Søndervigs hyggelige bymidte er prikken over i’et.

Hjemlig atmosfære, brændeovn og gode praktiske faciliteter

Der er ingen tvivl om, at I vil føle jer godt tilpas i det nye feriehjem på Holdvej 25. Så snart I træder ind ad døren, bliver I mødt af de åbne og lyse omgivelser, og den personlige indretning gør atmosfæren ekstra hjemlig og behagelig.

Husets hjerte er det store køkkenalrum, som både indeholder køkken, spisebord og stue i ét. Her er loftet åbnet i kip, og masser af store vinduer lukker naturen og solens lys ind. I stuen står også den klassiske brændeovn, som garanterer jer dejlig varme og hyggelig feriestemning hele året rundt.

I finder ikke mindre end 2 badeværelser i feriehuset, det ene med direkte adgang fra et af soveværelserne. I får også en hurtig og stabil internetforbindelse, som kan kobles på mange enheder på samme tid – så tøv ikke med at medbringe computere og iPad’s, så I kan streame film og serier.

Skøn terrasse og fantastisk beliggenhed tæt på strand og by

Huset har en skøn, åben terrasse på den ene side, og her er flere små hyggekroge, hvor I kan nyde solen i ro og fred med en god bog og en kold drink. Er vejret ekstra godt, kan I finde liggestolene frem, og på de lune aftener står grillen klar, så I kan spise en lækker grillsteak under åben himmel.

Beliggenheden på Holdvej er helt fantastisk. I bor kun 250 meter fra den kilometerlange sandstrand, og samtidig ligger Søndervigs centrum kun få minutters gang væk. Tag en frisk dukkert i solen, og slut af med en softice fra den lokale iscafé, eller brug en blæsende efterårsdag på at betragte de store bølger boltre sig, og få varmen igen foran den knitrende brændeovn.

Ligegyldigt årstid, vind og vejr, er I sikret en skøn og afslappende ferie her.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6459

D.
sagde , Danmark

Super godt og fint hus i god vedligeholdt stand

D.
sagde , Danmark

Et utrolig lækkert hus med en go’ indretning og materialebrug – afstanden til vandet er perfekt men man kan jo altid diskutere prisniveauet på huset da det hverken har spa eller sauna – ville dog gerne booke det igen.

D.
sagde , Danmark

Dejligt og meget hyggeligt feriehus med en god planløsning. Fungerer godt til en familie på op til 5 personer (deraf mindst 1 barn). Godt udstyret køkken og dejlig terrasse. Lille rutchebane i skuret som vores søn synes var en fest.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:105
Byggeår:2002

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...