Skøn ferielejlighed 300 meter fra Vesterhavet

5
icon
icon
icon
icon
icon

Badevej 19C 1 2, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6471
5 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
175 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I den dejlige ferieby Søndervig finder I på Badevej 19C 1 2 denne dejlige ferielejlighed fra 2021, der med sine 85 m2 står klar til at byde 5 personer velkommen til en dejlig ferie ved Vesterhavet. Ferielejligheden har en dejlig beliggenhed centralt og samtidig tæt på stranden. Ferielejligheden ligger kun 300 meter væk fra stranden, hvor I her har mulighed for at nyde den friske luft og de brusende bølger. Desuden kan I inden for få minutters gang nå de forskellige indkøbs – og shoppingmuligheder, som feriebyen har at byde på.

Moderne og flot indretning

I ferielejligheden på Badevej 19C 1.2 i Søndervig vil I fra starten af føle jer velkommen. Ferielejligheden vil byde på en flot og moderne indretning, hvor I absolut vil føle jer godt tilpas. Den lyse og skønne indretning er gennemgående i hele ferielejligheden, og har desuden et dejligt lysindfald fra vinduet og døren i stuen. Med en kombination af disse ting, er I sikret den rette hyggestemning for jeres ferie. I vil uden tvivl komme til at tilbringe rigtig mange hyggestunder i stuen. Her har I mulighed for at kunne tilberede måltiderne sammen imens nogle af jer måske slapper af i sofaen med en god film i tv’et. Ferielejligheden råder over 3 soverum, hvor 2 af dem er udstyret med dobbelt, og det 3. soverum er udstyret med en enkeltseng. Desuden finder I et dejligt badeværelse med gulvvarme, så I behøver ikke at bekymre jer om at få kolde fødder.

Dejlig og afskærmet altan – Central beliggenhed i Søndervig

Når solen viser sig fra sin skønne side, er det bare med at nyde solens varme stråler. Det har I netop mulighed for at gøre på den skønne og afskærmede altan. I kan træde ud på altanen fra stuen og dermed finde jer tilrette i havemøblerne og nyde solens stråler. Om aftenen har I fortsat mulighed for at nyde godt af altanen imens I tilbereder aftensmåltidet på grillen samtidig med, at I nyder et glas vin e.l.
Ferielejligheden ligger centralt i Søndervig, og der er hverken langt til indkøb eller til stranden. Derudover kan I inden for få minutters kørsel nå den hyggelige by Ringkøbing, hvor I med en gåtur i byens gågade kan nyde godt af alle byens skønne butikker.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6471

D.
sagde , Sønderborg

Skøn udsigt og dejlig central beliggenhed, lejligheden var ny og lækker.

D.
sagde , Danmark

Stor luksus oplevelse at bo en uge i så nyt et feriehus 🙂 Her fandt ro og hygge på trods af den centrale placering. Vi nød udsigten til smukke stråtækte huse, hejste dannebro og klitterne. Lejligheden giver mulighed for at sidde ude, på trods af vind, da der er altan/svalegang på begge sider af bygningen. Vores første ophold i så central en placering har været en rigtig god oplevelse.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 935
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...