Feriehus på en rolig naturgrund. Hund tilladt

2.5
icon
icon
icon

Hvidbjergvej 13, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6478
6 pers.
Antal personer
850 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Husdyr tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus

Feriehuset ligger på en rolig naturgrund i Søndervig – ikke langt fra centrum og Vesterhavet. Der er gode terrasser både mod nord og syd, så du kan nyde solen dagen lang. Indenfor har du to gode badeværelser, et rummeligt køkken i åben forbindelse med spiseafdelingen, og en hyggelig stue.

Feriehuset ligger på en rolig naturgrund i Søndervig

Ønsker du en afslappende ferie i rolige rammer, men stadig tæt på Søndervig centrum? Så er dette feriehus et rigtigt godt bud. Der er træer omkring huset, der giver både læ og privatliv, så du kan sidde ude og bare være dig selv.

Vesterhavet

er kun ca. 10 minutters gang fra feriehuset, så du kan nemt komme ned og opleve den flotte sandstrand.

Et godt feriehus til dig, der ønsker en skøn ferie med familie og hund

Feriehuset er velegnet til en familie med børn og hund. Der er en sauna, hvilket især er skønt, hvis på de køligere dage. Naturligvis er der gratis internet og til de mindre børn er der også en sandkasse på grunden. Har du cykler med, er det et godt stisystem i området.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:96 / 1.400
Renoveret / Byggeår:2010 / 1964

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...