Lækkert nybygget saunahus med 2 badeværelser

5
icon
icon
icon
icon
icon

Hvidbjergvej 12, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6488
6 pers.
Antal personer
850 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Træd ind af døren til dette nye moderne velindrettede hus og lad hverdagens bekymringer blive ude. På Hvidbjergvej 12 er der lagt op til en dejlig ferie for både vennepar og familien på op til 6 personer.  Dejligt er også, at familiens hund også er velkommen her.

Energibesparende luksusferie

Så snart I træder ind af døren, vil I opdage, at dette smarte hus er indrettet med omtanke. I indgangsområdet har I således både garderobe med skabsplads, vaskemaskine og tørretumbler. Dette er én af detaljerne, som gør huset genialt til længere ophold også for børnefamilier.

Indenfor venter der ægte komfort med 2 moderne badeværelser, begge med gulvvarme. For energibesparende varme bliver huset opvarmet med moderne luft til vand varmesystem. Når der i den kolde årstid skal hygges i sofaen med familiefilm eller sjove spilleaftener, så er det oplagt at tænde op i husets brændeovn for ekstra hyggestemning.

Skøn beliggenhed med gåafstand til hav og indkøb

Hvidbjergvej 12 ligger på en dejlig naturgrund. Fra stuen har I udgang til en skøn terrasse, som omfavner huset på dets solsider og indbyder til solbadning og lange grillaftener.

Da både havet og indkøbsmulighederne ligger i gåafstand fra huset, er det bare at tage hunden i snor og afsted ud i den friske vesterhavsluft. Det giver glæde og god appetit, så det er oplagt efterfølgende at samles omkring tilberedningen af et lækkert måltid i det lækre åbne køkken og eventuelt afslutte dagen med en dejlig afslappende tur i saunaen.

Søndervig – alt i et

Hvidbjergvej 12 ligger dejligt centralt. Her har man mulighed for at holde rigtig ferie i naturen med lange ture på den lange hvide sandstrand. Samtidigt behøver man aldrig at kede sig. Søndervig er en livlig ferieby med shopping muligheder, spisesteder og masser af spændende aktivitetsmuligheder – her er noget for hele familien.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6488

DE
D.
sagde , Deutschland

Modernes und stilvolles Ferienhaus mit schöner Raumaufteilung. Besonders hat uns der lichtdurchflutete Wohn- und Essbereich gefallen, der trotz der großzügigen Fensterfronten weder von der Straße noch von den umliegenden Grundstücken kaum bis gar nicht einsehbar ist. Das Haus war sehr sauber bei unserer Ankunft. Einzige Mankos: Den Ofen kann man nicht vom Sofa aus sehen und hat für unser Empfinden relativ wenig Hitze entwickelt und war auch schon bei mäßigem Wind schwer in Gang zu bekommen. Und es gibt keine Ablageflächen an den Betten.
Wir würden definitiv wiederkommen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein ansprechendes, modernes Ferienhaus in guter Lage. Nicht weit zum Strand oder zum Einkauf.
Das Haus ist durch die großen Fenster sehr hell und zudem geschmackvoll eingerichtet.
Die Badezimmer modern und sehr komfortabel mit der großen Badewanne und einer schönen Sauna.
Das Grundstück ist toll gestaltet mit einer zusätzlichen überdachten Terrasse, die sich auch bei schlechteren Wetter gut nutzen lässt .

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein wirklich gemütliches, modernes und ruhig gelegenes Ferienhaus für einen Familienurlaub inkl. Hund.
Das Meer und zahlreiche Attraktionen direkt vor Ort!
Sehr zu empfehlen !

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:117 / 1.338
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...