Et centralt beliggende hus med stråtag og brændeovn

3.5
icon
icon
icon
icon
Nordsøvej 46, Søndervig - Søg på husnr. i6543
Gæsterne siger: icon icon

Et centralt beliggende feriehus tæt på Søndervig centrum med stråtag og brændeovn. Der er god plads til 5 personer, lukket terrasse og hund tilladt. Huset er opført i gode materialer og fremstår indbydende og velholdt. Ønsker man at benytte byens restauranter, kan dette gøres uden brug af bil.

Et godt og centralt beliggende feriehus med stråtag

Her kan man holde en skøn og afslappende ferie, tæt på Søndervig centrum og kun få minutters gang fra Vesterhavet. Har man hund og børn med, vil man sætte stor pris på at der er en lukket terrasse, og den er placeret rundt om huset og kan benyttes mod øst, syd og mod vest. Og har man hund med, vil man værdsætte det praktiske og rengøringsvenlige trælaminatgulv i stuen.

Husets brændeovn kan nydes mange måneder om året

Det er så skønt at trave lange ture langs stranden og Vesterhavet og så komme tilbage til huset og nyde den knitrende ild og varmen fra brændeovnen og en kop varm kakao. Naturligvis er der både gratis internet og parabol, så hele familien kan hygge sig med pc, tablet og se ens favorithold spille på TV. Er man lystfisker, er der mange muligheder for dette inden for et kvarters kørsel fra huset. For motionister og cyklister er det store stisystem mellem Hvide Sande og Søndervig attraktivt.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6543

D.
sagde , Danmark

Dejlig stor køkken alrum med stue og en udestue hvor man kan være sammen hele familienKort afstand til indkøb og fornøjelserSoverum:3
Bolig-/Grundareal:107 / 1.202
Renoveret / Byggeår:2014 / 1980

Køkken:

Køleskab, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Vaskemaskine, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...