Luksushus i Søndervig med sauna, udespa og gratis strøm

5
icon
icon
icon
icon
icon
Lodbergsvej 80, Søndervig - Søg på husnr. i6555
Gæsterne siger: icon icon

Dette nyopførte (2018) luksushus til 8 personer har en central og strandnær beliggenhed i Søndervigs skønne ferieområde. Den stilfulde indretning omfatter blandt andet en sauna og et lækkert udendørs spabad, og som en ekstra bonus er strømforbruget inkluderet i prisen!

Femstjernet feriehus med sauna og gratis strøm

Det femstjernede feriehus på Lodbergsvej 80 vil opfylde selv den mest kræsne feriegæsts drømme. Indretningen er stilfuld og kvalitetsbevidst med lyse farver og flotte kontraster, moderne møbler og ikke mindst, smukke detaljer som den indbyggede hyggespredende gaspejs.

Huset er med sine 120 kvadratmeter rigtig rummeligt, og sovepladserne er fordelt på 3 gode soveværelser med eget tv og god skabsplads samt en hems med yderligere 2 sovepladser – perfekt til børnene.

Der er 2 badeværelser i huset, og på det største har I adgang til jeres egen sauna, hvor I kan forkæle jer selv lidt ekstra på ferien. Og I behøver ikke bekymre jer om strømomkostningerne, da forbruget er inkluderet i lejeprisen fra start af!

Skøn terrasse med udespa og central og strandnær beliggenhed

Feriehuset er luksuriøst både indvendigt og udvendigt, og på terrassen står et lækkert udendørs spabad klar til at give jer endnu flere wellnessoplevelser, både sommer og vinter. Terrassen har både en overdækket og åben del, så I kan nyde den friske luft i al slags vejr. Familiens grillchef kan glæde sig over, at have en gasgrill til sin rådighed til tilberedelsen af lækker aftensmad på de lune sommeraftener.

Beliggenheden i Søndervig er både central og strandnær. Kun 350 meter skiller jer fra den kilometerlange sandstrand, som er et paradis for både store og små feriegæster. Samtidig ligger den hyggelige bymidte kun en lille gåtur væk, og her er der også underholdning at finde for hele familien.

Her er I garanteret en afslappende og luksuriøs ferie.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6555

D.
sagde , Sunds

Tæt på 100%,har svært ved at finde på noget der mangler i feriehuset eller som ikke er perfekt indrettet.Tæt på butikker og stranden,kan ikke være meget bedre.

D.
sagde , Aabenraa

Flot nyt sommerhus med alt, manglet dog danske kanaler i tv’et som tv2


Esmark sagde
Det er muligt at låne et Boxer kort hos os, så man også kan se danske kanaler. Dog har vi kun et begrænset antal kort, men man er altid velkommen til at kontakte os, både inden og under ferien og forhøre, om vi har et kort ledigt :)


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 1.010
Byggeår:2018

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

Udespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat og med gulvarme i stue, træ laminat og med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...