Dejligt sommerhus tæt på Søndervig, hund velkommen

3
icon
icon
icon

Nordsøvej 85, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6556
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Rygning tilladt
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et dejligt sommerhus i god prisklasse med plads til 6 personer og 2 hunde. Huset fremstår lyst og venligt og har en fin beliggenhed på en lille sidevej tæt på Søndervig centrum. Det smukke, brusende Vesterhav finder I kun 600 meter fra huset.

Central beliggenhed tæt på Søndervig

Dette sommerhus ligger på en dejligt afskærmet plænegrund på en lille sidevej tæt på Søndervig. Her ligger alt inden for gåafstand, både indkøb, strand og vand. Det smukke Vesterhav finder du kun 600 meter derfra.

En hyggelig badeby

I Søndervig finder du rigtig gode butikker og gode restauranter. Det store Beach Bowl center med underholding for både voksne og børn. Her er bl.a. bowling, fitness, tennis og adventure golf.

Et hyggeligt sommerhus

Et dejligt sommerhus i god prisklasse. Du får et hus der rigtig godt indrettet med 3 gode soveværelser, et godt badeværelse og fra stuen er der udgang til en fin terrasse hvor der udenom også er plads til at boltre sig især for hund og børn.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6556

DE
D.
sagde , Hamburg

Es ist ein sehr gemütliches Haus für 4 Personen, für 6 Personen ist das Badezimmer und der Boiler zu klein.

DK
D.
sagde , Frederikshavn

Huset var pænt og rent, selv hunden gik direkte ind i det store vindue som var så blankpoleret at man blev helt i tvivl om der var glas i :-). Sætter stor pris på at sengene var pæne og uden pletter . Så helt igennem er vi meget positive over kvaliteten.

DE
D.
sagde , Deutschland

Toll und Zentral aber dennoch sehr ruhig gelegen. Autos auf der Nahegelegenen Straße sind zwar zu hören, dies stört allerdings absolut nicht. Man ist in wenigen Fussminuten im Zentrum von Sondervig und auch am Strand.
Im Haus selbst fehlt an es nichts. Es ist gemütlich und praktisch eingerichtet. Im Garten stehen zwei Schaukeln über die sich unsere Kinder sehr gefreut haben. Wir haben uns sehr wohl gefühlt und werden definitiv unseren Urlaub im nächsten Jahr wieder hier verbringen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:76 / 1.367
Renoveret / Byggeår:2007 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...