Luksussommerhus i Søndervig med sauna og boblebad

5
3809
Lodbergsvej 373, Søndervig - Søg på husnr. i6585
Gæsterne siger:

Et virkeligt flot luksussommerhus, der oser af feriestemning. Huset fremstår overalt lyst og indbydende og er velindrettet med store rum, flotte badeværelser og med boblebad og sauna. Her er du tæt på Søndervigs mange forretninger, restauranter og golfbanen, men også tæt på den skønne strand.

Tæt på det hele

Dette flotte og stemningsfyldte luksussommerhus i Søndervig byder de perfekte rammer om en skøn ferie. Her er du tæt på naturen, tæt på strøget i Søndervig hvor forretninger og restauranter ligger som perler på en snor. Du har en spændende golfbane kun få hundrede meter væk og den endeløse sandstrand lige om hjørnet.

Skøn indretning

Sommerhuset er lyst og indbýdende indrettet og har 3 rummelige soveværelser med skabsplads og gode senge. Her er 2 soveværelser med 3/4 senge og 1 soveværelse med en fuld dobbeltseng. Alle værelser har trægulve . Det velindrettede køkken har opvaskemaskine, mikroovn og køleskab med stor separat fryser på 225 liter, så er du lystfisker er her god plads til fangsten. Køkkenet står i åben forbindelse med stuen, som er flot og stemningsfyldt indrettet med komfortable møbler, brændeovn og fladskærm. I huset er der også en hems med 2 ekstra sovepladser, samt installeret energibesparende varmepumpe. Der er gulvvarme i køkken og stuen. Her er 2 badeværelser med gulvvarme, det største er desuden udstyret med et boblebad til 2 personer, og her er også indgang til husets sauna. I huset har du også gratis adgang til trådløst internet. I alt er der 3 fladskærms-TV i huset, heraf 2 med DVD, ligesom der også er en Playstation 2. Huset er isoleret efter de nyeste foreskrifter og sammen med varmepumpen gør det at huset er billigt at varme op.

God terrasse

Huset har en dejlig afskærmet og delvist overdækket terrasse, hvor man kan nyde den friske luft og holde en hyggelig grillaften. Terrassen er udstyret med liggestole, havemøbler og grill.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6585

D.
sagde , Danmark

Velindrettet og godt udstyret sommerhusFantastiske omgivelser med flere terrasser, der giver mange muligheder for at finde sig en "hyggekrog".Soverum:3
Bolig-/Grundareal:102 / 1.301
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab, fryser (225 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Spabad, 2 badeværelser, gulvvarme.

Øvrige:

Gratis trådløs adsl internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...