Strandnært ikke-ryger-hus med stor terrasse

4
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 136, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6590
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
900 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Gæsterne siger: icon icon

Har I ferieidyl i tankerne, med et idyllisk stråtækt hus beliggende i et fantastisk klitlandskab omgivet af marehalm og lyng, så er Nordsøvej 136 det perfekte valg. Her bor I så tæt ved havet, at I kan høre dets brusen, når I slapper af på den store terrasse. Det er   finder i dette strandnære ikke-ryger-hus med stor terrasse. Huset ligger flot i klitlandskabet i nærheden af Søndervig.

Strandnært idyllisk stråtækt ikke-ryger-hus

Huset er indrettet med kærlighed og har en harmonisk klang over sig, som gør, at I vil føle jer godt tilpas med det samme. De lyse vægge og synlige bjælker gør det sidste og giver huset en helt speciel sommerhuscharme. Også de mange store vinduer giver en følelse af, at man bor lige midt i naturen.

I det åbne køkken- og stuerum kan I nyde tiden sammen både ved madlavningen og om aftenen på sofaen. På de stormende og kølige dage kan I tænde op i brændeovnen og blive varmet op af de knitrende flammer, mens I benytter jer af den gratis’ internetforbindelse eller spiller med børnene.

Huset råder over to badeværelser, hvilket er rigtig praktisk, hvis man er en større gruppe, ligesom vaskemaskinen og tørretumbleren vil være en stor hjælp for familier med mindre børn.

Terrassen indbyder til solbadning og afslapning

Gennem stuen kommer I ud på den store terrasse, hvor der er læ i al slags vejr. Her står havemøbler og grill klar til jer, så I kan nyde solens stråler i liggestolene om dagen og grille med familien om aftenen. Over middagen og et glas vin kan de næste dages udflugter og planer blive drøftet, og I kan slutte af med en hyggelig aftengåtur.

Stranden kan nås til fods, selv med de mindste familiemedlemmer, da den ligger blot 400 meter fra huset. Her kan børnene såvel som hunden få lov at slippe sig løs og lege i sandet eller vandkanten, mens I nyder den smukke udsigt.

Hvide Sande, Søndervig, Ringkøbing – alt sammen i nærheden

Hvis I gerne vil opleve noget andet, er der masser af steder i nærheden, der er et besøg værd. Både Hvide Sande, Søndervig og Ringkøbing er kun en mindre køretur væk. Både i Hvide Sande og Søndervig finder I den flotte sandstrand, og i Ringkøbing er der masser af små, fine forretninger.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6590

D.
sagde , Danmark

Vi har besøgt det skønneste feriehus på Nordsøvej. Huset var super hyggeligt indrettet, og der manglede intet. Rengøringen var i top, og vi følte os velkommen. Gode senge og dyner/hovedpuder, som for os betyder meget for et perfekt ophold. Flot brændeovn der var nem at håndtere og få tændt op i, og som satte prikken over i’et, når der skulle hygges indendørs. Vores varmeste anbefaling gives hermed.

D.
sagde , Charlottenlund

Vi boede Nordsøevej 136
Skønt hus, god beliggenhed ..og fantastisk natur 5 min væk..
Kommer gerne igenSoverum:3
Bolig-/Grundareal:140 / 1.834
Renoveret / Byggeår:2010 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, Trægulv med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...