Stort poolhus i Søndervig med aktivitetsrum og gratis strøm

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Holmsborgvej 14, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6603
20 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 18
Swimmingpool
6 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På Holmsborgvej 14 i Søndervig ligger dette lækre poolsommerhus med plads til hele familien. Indretningen byder på alt, hvad feriehjertet begærer med både swimmingpool, stort spabad, sauna og aktivitetsrum, og med til huset hører en stor terrasse. En ekstra bonus: Her er strømforbruget inkluderet i lejeprisen fra start!

Femstjernet poolhus til 20 personer – strømforbrug inkluderet

Det store stråtækte feriehus rummer plads til i alt 20 personer – og hundene er også hjerteligt velkomne. Der er masser af plads at brede sig ud på, og indretningen er smagfuld og moderne med en hel håndfuld lækre og underholdende faciliteter.

Her vil både store og små feriegæster blive godt underholdt. Den 18 kvadratmeter store indendørs swimmingpool giver jer mulighed for at holde badeferie hele året rundt, og i saunaen og det store spabad til 6 personer kan I nyde godt af lidt ekstra wellness. Til de konkurrenceglade gæster er der indrettet et aktivitetsrum med både billard og bordfodbold.

Huset har 3 badeværelser, så I slipper for de lange køer til badet om morgenen, og det er praktisk indrettet med et stort køkken med 2 opvaskemaskiner samt en vaskemaskine og en tørretumbler. Strømforbruget behøver I ikke at bekymre jer om – det er nemlig inkluderet i lejeprisen.

Stor terrasse med legeplads til de mindste

Fra stuen er der udgang til en stor åben terrasse, hvor alle gæster nemt finder en plads i solen. Læn jer tilbage i liggestolene, eller tag frokosten med ud i det gode vejr ved picnicbordene.

Der er sat gyngestativ og sandkasse op til glæde for de mindste, så de ikke kommer til at kede sig, mens I soler jer – og hundene kan få lov til at tumle på den store græsplæne.

Det brusende Vesterhav ligger kun 10 minutters gang fra huset, og Søndervigs hyggelige bymidte med spændende butikker og lækre spisesteder er kun få minutters kørsel væk.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6603

D.
sagde , Ballerup

Det var nemt at cykle til stranden og fin cykelafstand til Søndervig

D.
sagde , Give

Lækkert hus! Vi kommer gerne igen.

D.
sagde , Silkeborg

Vi var tre generationer, og vi manglede intet.

Se flere anmeldelser


Soverum:6
Bolig-/Grundareal:277 / 2.500
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab, fryser (125 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 3 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 8 Enkeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Billard, Bordtennis, klinker med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, carport.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...