Nyt 5-stjerne-feriehus i Søndervig med sauna tæt på stranden

5
icon
icon
icon
icon
icon

Jens Jensens Vej 44, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6653
Gæsterne siger: icon icon

Ægte luksus; Det er hvad I kan få i dette flotte feriehus på Jens Jensens Vej 44 i Søndervig. Her kan I slappe af i saunaen eller nyde brændeovnens varme i den lækre stue. Udenfor finder I en stor terrasse, og der er kun 450 meter til stranden. Hunden er også meget velkommen her!

Lækkert design og moderne faciliteter – med sauna

Feriehuset er indrettet med sans for detaljen og smag for kvalitet og design. Det skinner især igennem i den åbne stue med forbindelse til det nye køkken, hvor kogeøen indbyder til hyggelige stunder med fælles madlavning. Ved spisebordet finder alle 4 gæster plads, og her kan I sammen nyde de gode feriemiddage. Stuen har desuden en brændeovn, som sørger for dejlig varme året rundt.

Både stuen og badeværelset er udstyret med gulvvarme, hvilket giver et behageligt rumklima. Desuden indbefatter indretningen både en opvaskemaskine, en vaskemaskine og en tørretumbler. Den energibesparende varmepumpe sikrer lave forbrugsomkostninger.

På de store badeværelse finder I træhusets highlight. Den private sauna giver jer mulighed for at nyde lidt ekstra wellness på ferien, og her har I alle muligheder for at tanke nye kræfter. Vil I hellere slappe af i stuen, kan I smide benene op på sofaen og udnytte den hurtige internetforbindelse ved at streame jeres yndlingsfilm på den medbragte elektronik.

Stor terrasse og få minutters gang til Vesterhavet

I det varme solskinsvejr kan I tilbringe dagene udenfor på den store terrasse. Her er både mulighed for at solbade, drikke en kop kaffe med udsigt til klitlandskabet eller holde en hyggelig grillaften i aftensolen.

I når hurtigt Vesterhavet til fods, der er nemlig kun 450 meter til en lange sandstrand. Ligegyldigt årstid, vind og vejr er der altid noget nyt og spændende at opleve her.

Søndervigs ferieby ligger kun få minutters kørsel fra huset, og et væld af forretninger, restauranter og caféer venter jer her. Der er også mulighed for at være aktiv med blandt andet fitness, bowling og minigolf.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6653

D.
sagde , Danmark

Et dejligt og hyggeligt hus. Vi kommer gerne igen.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:120 / 2.000
Byggeår:2019

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...