Charmerende nyrenoveret feriehus i Søndervig med brændeovn

4
icon
icon
icon
icon

Holmsborgvej 58, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6694
4 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
1700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Leder I efter et hyggeligt feriehus til den næste ferie ved Vesterhavet? Dette charmerende nyrenoverede sommerhus til 4 personer er ideelt til både familier og par. Indretningen byder på ægte sommerhusidyl med lyse farver, knitrende brændeovn og en skøn afskærmet terrasse, og det brusende Vesterhav ligger kun 600 meter væk.

Klassisk sommerhusferie med brændeovn og opvaskemaskine

Det fine feriehus på Holmsborgvej 58 tager jer med tilbage til den helt klassiske sommerhusferie med sin charmerende indretning og skønne beliggenhed i det vestjyske klitlandskab. I kommer til at bo i rigtig hyggelige omgivelser med lyse farver, der skaber en afslappende og imødekommende atmosfære – og så er huset rigtig velholdt og er blevet renoveret så sent som i 2018.

Husets hjerte er fællesrummet, hvor stue, køkken og spiseafdeling er slået sammen. Her kan I nyde samværet og de hyggelige feriedage i fulde drag – og i de kølige måneder sørger brændeovnen for dejlig varme og den herligste feriestemning.

I det veludstyrede køkken finder I en opvaskemaskine, og en god internetforbindelse står til rådighed.

Naturskøn beliggenhed få minutters gang fra Vesterhavet

Fra stuen er der udgang til den gode terrasse, som også er delvist afskærmet, så I er sikret god læ og kan nyde udsigten til det vidde klitlandskab selv i blæsende vejr. Der er selvfølgelig sørget for havemøbler til jer, og den skønne vestvendte terrasse er perfekt til en lun sommeraften med grillmad og hygge.  sommeraftener endnu bedre.

I kommer til at bo kun 600 meter fra Vesterhavet og den kilometerlange sandstrand, som byder op til lange gåture i den salte havluft og forfriskende dukkerter på en varm dag.

Den hyggelige ferieby Søndervig ligger få minutters kørsel fra huset, og her er der oplevelser for alle aldre – og selvfølgelig gode spisesteder og lækre iscaféer.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6694

D.
sagde , Danmark

Dejligt hus. Skøn beliggenhed. Fint køkkengrej.
Der kunne ønskes en instruks til radio og tv

D.
sagde , Danmark

Eventuelt en større måtte ved hoveddøren, det er svært at lukke døren efter sig uden at træde på gulvet med sine beskidte sko.
Sengene i forældresoveværelset var meget bløde, men hver sin smag.Dejligt nyistandsat feriehus, indeholder alt hvad der behøves. Dejligt køkken i forbindelse med stuen, hvor der er et smukt udsyn til klitterne udenfor.

D.
sagde , Danmark

Super hyggeligt, dejligt lyst og velindrettet sommerhus. Dejligt område med skøn natur og fantastisk strand. Kommer gerne tilbage!Soverum:3
Bolig-/Grundareal:79 / 1.996
Renoveret / Byggeår:2018 / 1970

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...