Romantisk feriehus kun 50 meter fra Vesterhavet

3.5
icon
icon
icon
icon
Plantagevej 37, Søndervig - Søg på husnr. i6722

Trænger I til en ferie, hvor I kan koble helt af og bare nyde hinandens selskab? Dette charmerende sommerhus til 2 på Plantagevej 37 er helt ideelt til en romantisk ferie i det vestjyske! Feriehuset er renoveret i 2018, og beliggenheden er ganske ugeneret kun 50 meter fra det brusende Vesterhav og 350 meter fra Søndervigs centrum. Hunden er også velkommen her.

Renoveret sommerhus med skøn atmosfære og brændeovn

Sommerhusets 43 kvadratmeter er godt udnyttet, og det ses tydeligt i den flotte og velafstemte indretning, at huset for nyligt har gennemgået en renovering. Her får I alt samlet i blot ét rum; både køkken, stue og soveværelse.

De lyse farver på væggene harmonerer med det enkle og hyggelige interiør, og på den gode sofa er der masser af plads til, at I kan slænge jer foran fjernsynet. Når mørket falder på, kan I tænde op i brændeovnen og nyde et glas rødvin med de knitrende flammer i baggrunden.

Badeværelset er udstyret med gulvvarme, så I ikke kommer til at fryse fødderne om morgenen, og køkkenet har en opvaskemaskine, som hjælper jer med hurtigt af med oprydningen efter aftensmaden. 

Grillaftener, smukke solnedgange og hyggelige dage i Søndervig

Det lille træhus har en herlig beliggenhed, og I kan helt ugeneret nyde de dejlige solskinsdage på den lukkede terrasse. På sommeraftenerne er der mulighed for at tænde op i grillen og få de sidste solskinstimer med, mens I spiser et lækkert feriemåltid i den gyldne aftensol.

På Plantagevej bor I både centralt og naturskønt – og kun 50 meter fra Vesterhavet! Der er rig mulighed for at gå lange ture langs vandkanten, holde picnic ved stranden eller overvære de smukke solnedgange helt tæt på. 

Søndervigs hyggelige bymidte befinder sig blot 350 meter fra huset, og her kan I både handle dagligvarer ind, shoppe, spise god mad og lækre softice og afprøve et hav af forskellige aktiviteter; blandt andet bowling, minigolf, segway-kørsel og tennis. 

 Soverum:0
Bolig-/Grundareal:43 / 1.150
Renoveret / Byggeår:2018 / 1957

Køkken:

Køleskab, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng

Øvrige:

Varmepumpe, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...