Romantisk feriehus kun 50 meter fra Vesterhavet

3.5
icon
icon
icon
icon
Plantagevej 37, Søndervig - Søg på husnr. i6722

Trænger I til en ferie, hvor I kan koble helt af og bare nyde hinandens selskab? Dette charmerende sommerhus til 2 på Plantagevej 37 er helt ideelt til en romantisk ferie i det vestjyske! Feriehuset er renoveret i 2018, og beliggenheden er ganske ugeneret kun 50 meter fra det brusende Vesterhav og 350 meter fra Søndervigs centrum. Hunden er også velkommen her.

Renoveret sommerhus med skøn atmosfære og brændeovn

Sommerhusets 43 kvadratmeter er godt udnyttet, og det ses tydeligt i den flotte og velafstemte indretning, at huset for nyligt har gennemgået en renovering. Her får I alt samlet i blot ét rum; både køkken, stue og soveværelse.

De lyse farver på væggene harmonerer med det enkle og hyggelige interiør, og på den gode sofa er der masser af plads til, at I kan slænge jer foran fjernsynet. Når mørket falder på, kan I tænde op i brændeovnen og nyde et glas rødvin med de knitrende flammer i baggrunden.

Badeværelset er udstyret med gulvvarme, så I ikke kommer til at fryse fødderne om morgenen, og køkkenet har en opvaskemaskine, som hjælper jer med hurtigt af med oprydningen efter aftensmaden. 

Grillaftener, smukke solnedgange og hyggelige dage i Søndervig

Det lille træhus har en herlig beliggenhed, og I kan helt ugeneret nyde de dejlige solskinsdage på den lukkede terrasse. På sommeraftenerne er der mulighed for at tænde op i grillen og få de sidste solskinstimer med, mens I spiser et lækkert feriemåltid i den gyldne aftensol.

På Plantagevej bor I både centralt og naturskønt – og kun 50 meter fra Vesterhavet! Der er rig mulighed for at gå lange ture langs vandkanten, holde picnic ved stranden eller overvære de smukke solnedgange helt tæt på. 

Søndervigs hyggelige bymidte befinder sig blot 350 meter fra huset, og her kan I både handle dagligvarer ind, shoppe, spise god mad og lækre softice og afprøve et hav af forskellige aktiviteter; blandt andet bowling, minigolf, segway-kørsel og tennis. 

 Soverum:0
Bolig-/Grundareal:43 / 1.150
Renoveret / Byggeår:2018 / 1957

Køkken:

Køleskab, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng

Øvrige:

Varmepumpe, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser
Sitemap
Søger...