Indbydende sommerhus i Søndervig med sauna, spa og hunde tilladt

4
icon
icon
icon
icon

P Snejkers Vej 18, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6761
8 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus

Lyst, indbydende, hundevenligt – dette hyggelige sommerhus på P Snejkers Vej 18 i Søndervig er et godt valg til den næste ferie. Med plads til 8 personer kan hele familien komme med, og også hundene er velkomne. Der er både sauna og spabad i huset, og til de aktive gæster er der en motionscykel og bordfodbold. I udestuen kan I nyde den grønne natur året rundt, og på grunden er der en volleyballbane.

Moderniseret indretning, bordfodbold, sauna og spabad

Det røde murstenshus i Søndervig er i 2018 blevet moderniseret. I vil straks føle jer velkomne i de indbydende omgivelser med lyse træfarver og komfortabelt interiør. Brændeovnen spreder varme og herlig feriestemning på blæsende efterårsdage og frostklare vinterdage, og udestuen er det perfekte spot til en omgang eftermiddagskaffe.

Med bordfodbold i stuen kan familien udfordres til en turnering, eller nogle kan se på fra sofaen, mens andre spiller. Der er også et værelse med en motionscykel, hvis I gerne vil holde jer aktive på ferien.

Sommerhuset har både et badeværelse og et gæstetoilet, begge udstyret med gulvvarme. På badeværelset står spabadet, og der er også en sauna i huset, hvor I kan læne jer tilbage og tanke energi langt væk fra den travle hverdag.

Åben terrasse med sandkasse og volleyballbane på grunden

Fra stuen kommer I ud på den store åbne terrasse. Der er nok havemøbler til, at alle kan få en plads i solen, og de yngste familiemedlemmer kan lege i sandkassen. Der er også en gynge og en volleyballbane på grunden.

På P Snejkers Vej kommer I til at bo kun få minutters kørsel fra den populære ferieby Søndervig, og der går en god cykelsti hele vejen til centrum langs med hovedvejen. Her venter en række spændende forretninger, spisesteder og lækre iscaféer på jer.

Der er 800 meter til stranden, og det brusende Vesterhav er en fantastisk oplevelse i al slags vejr. Om sommeren kan I bade i de blå bølger, og når efteråret melder sin ankomst, findes der næppe noget mere imponerende de store bølger, der danser i blæsten.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:165 / 2.250
Renoveret / Byggeår:2018 / 1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...