Dejligt sommerhus med spabad og sauna

4
icon
icon
icon
icon

Hjelmevej 139, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6762
6 pers.
Antal personer
600 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
4 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Til jeres næste ferie med familien eller vennegruppen er dette sommerhus på Hjelmevej 139 i Søndervig et oplagt valg! Her kan I holde en ferie for op til 6 personer, og I kan se frem til at nyde en masse afslapning i spabadet og saunaen. I det firestjernede sommerhus bor I desuden kun 600 meter fra stranden og det brusende Vesterhav.

Badeværelse med spabad og sauna

På det ene af sommerhusets badeværelser kan I se frem til at tilbringe mange afslappende stunder i løbet af jeres ferie. Her venter jer nemlig et lækkert spabad, hvor I kan sætte jer godt til rette i det boblende vand, mens I bare slapper helt af.

Fra badeværelset kan I også træde ind i sommerhusets sauna, der forkæler jer med ekstra afslapning i den skønne varme. Hvis I har været en tur i Vesterhavet eller ude på en frisk gåtur, kan I også sætte jer ind i saunaen efterfølgende for at få varmen igen.

Hyggeligt alrum med dejligt lysindfald og brændeovn

Sommerhusets hjerte er alrummet, og her vil I opleve en skøn ferieatmosfære takket være den hyggelige indretning og det dejlige lysindfald. I kommer uden tvivl til at tilbringe mange timer af jeres ferie her, hvor I kan samle hele ferieflokken.

I alrummet er der åben forbindelse mellem køkken, stue og spiseplads, og derfor har I mulighed for at lave forskellige aktiviteter sammen som blandt andet madlavning, spil og film. I kan også nyde hinandens selskab, hvis I har gang i forskellige aktiviteter i alrummet. Brændeovnens knitren i baggrunden sørger for at sætte prikken over i’et for den hyggelige feriestemning i alrummet.

Der venter jer 3 soveværelser i det firestjernede sommerhus, der alle er indrettet med dobbeltsenge, som I kan samle ny energi i. Efter en god nats søvn slipper I for kø til badeværelset om morgenen, da sommerhuset har 2 badeværelser, der desuden har gulvvarme.

Flere dejlige terrasser til de solrige feriedage

Udendørs kan I se frem til flere dejlige terrasser, som I kan tilbringe de solrige feriedage på. På alle terrasser har I havemøbler og liggestole til rådighed, som I kan læne jer tilbage i. Derudover står en grill også klar til jer, som I kan tilberede aftensmaden på.

Mod øst har I en terrasse, som I kan sætte jer ud på med dagens første kop kaffe, som I kan nyde, mens resten af ferieflokken stadig sover videre. De andre 2 terrasser finder I på sommerhusets sydside og vestside, og på disse terrasser kan I nyde sol det meste af dagen. Her kan I også samles til grillmiddagen om aftenen.

Udover de dejlige terrasser byder sommerhusets udeområde også på en sandkasse og et gyngestativ til feriens yngste gæster.

Gå en tur til Vesterhavet – kun 600 meter

På alle tider af året kan I tage ud at besøge det skønne Vesterhav, som I kun bor 600 meter fra, når jeres ferie foregår i sommerhuset på Hjelmevej 139. Ved Vesterhavet kan I hoppe en tur i havet på en varm sommerdag, og hele året rundt kan I gå ture på stranden.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6762

DE
D.
sagde , Deutschland

Helles gemütliches Haus in ruhiger Umgebung , nah zum Strand und nah nach Sondervig

DK
D.
sagde , Danmark

Fantastisk. Tænkt på kvalitet og praktik

DE
D.
sagde , Göttingen

Tolles Ferienhaus, das gemütlich eingerichtet ist und alles zu bieten hat, was man so braucht.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 2.968
Byggeår:2009

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (enkelte danske og tyske kanaler).

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...