Velholdt træsommerhus med en dejlig central beliggenhed

2.5
icon
icon
icon

Nordsøvej 100, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6763
5 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Søger I efter et lidt ældre, men hyggeligt og velholdt sommerhus? Så er feriehuset på Nordsøvej 100 måske lige det rette for jer. Feriehuset er til 5 personer og ligger kun 500 meter fra Vesterhavet og diverse indkøbsmuligheder. Sommerhuset har de ting, I har brug for, så rammerne er dermed sat for, at I kan holde en dejlig ferie i Søndervig.

Skøn udestue og hyggelig indretning

Feriehuset har en rummelig stue med plads til hele familien, der ligger i forlængelse med udestuen. I stuen har I mulighed for at samles om en rigtig god film e.l. Der er ikke noget hyggeligere end at tilbringe tid med familien samtidig med, at I bare kan slappe af. Samtidig sørger det store vinduesparti i udestuen for et dejligt lysindfald. Desuden står stuen i delvis forbindelse med den lille spiseafdeling og køkkenet. Så I har derfor rig mulighed for at nyde hinandens samvær.

Ydermere har sommerhuset på Nordsøvej 100 3 soverum. I det ene soverum er der 1 dobbeltseng. I det andet soverum er der en køjeseng, og i det sidste soverum finder I en enkeltseng.

Dejlig stor plænegrund tæt på Vesterhavet og Søndervig

Sommerhuset på Nordsøvej 100 ligger på en dejlig stor og ugeneret plænegrund med en tilhørende fin terrasse, hvor I i ro og mag har mulighed for at nyde de lune sommeraftener med benyttelse af de tilhørende havemøbler. Her vil I kunne nyde et glas vin eller en kold drink, imens I tilbereder en lækker middag på grillen. Med de kun 500 meter til Vesterhavet, er en tur til stranden næsten obligatorisk i løbet af jeres ferie – Måske endda flere gange.

Har I derimod nogle af dagene brug for lidt afveksling fra den smukke natur, kan I i stedet tage en tur til én af feriebyerne Søndervig eller Ringkøbing. I Søndervig er der gode shoppingmuligheder eller Beach Bowl, der byder på aktiviteter for hele familien i form af enten tennis, fitness eller minigolf. Hvis I i stedet drager mod den charmerende by Ringkøbing, vil I også have gode shoppingmuligheder, kunne nyde en frokost hos et af byens spisesteder og samtidig nyde den hyggelige stemning.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:83 / 1.555
Renoveret / Byggeår:1994 / 1981

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Enkeltseng, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...