Traditionelt stråtækt feriehus med brændeovn på kæmpe naturgrund

3
icon
icon
icon

Frans Julius Vej 60, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6765
4 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I udkanten af Søndervig på en kæmpe naturgrund kan I tilbringe en traditionel sommerhusferie med 4 personer og familiens hund i dette hyggelige stråtækte feriehus. Her kan I komme helt ned i gear og slappe af i den friske luft ved Vestkysten. Indendørs sørger brændeovnen året rundt for en dejlig feriestemning og omfavnende varme.

Sommerhusstemning i lyst indrettet feriehus med stort opholdsrum

Det flotte vinduesparti i feriehusets opholdsrum lukker masser af lys ind i huset. I kan sætte jer i den store sofa med en god bog eller tage plads i stuemøblerne og nyde udsigten over den store naturgrund. Fra det åbne køkken kan I se ud i opholdsrummet og snakke med resten af familiens, imens I tilbereder lækre feriemiddage.

På Frans Julius vej 60 står der 2 soverum til rådighed, og badeværelset er udstyret med gulvvarme, sådan at I kan holde tæerne varme om morgenen. Brændeovnen sørger for endnu mere hyggelig varme og en dejlig atmosfære, som breder sig ud i huset fra brændeovnens centrale placering.

Kæmpe naturgrund med afskærmet terrasse 650 meter fra stranden

De mere end 4.000 m2 naturgrund kommer ikke kun børnene til gode, men med sikkerhed også familiens hund, som vil elske at kunne boltre sig her. Især de af jer, der godt kan lide naturomgivelser, vil med sikkerhed tage på flere gåture i det flotte landskab ved huset. For at komme til stranden behøver I kun at gå i få minutter, hvorefter I (til enhver årstid) kan hoppe i Vesterhavet og få en frisk dukkert.

Til dem, der helst vil sidde på terrassen, ligger der en åben og en afskærmet terrasse klar ved huset. Her kan I ligge i læ på liggestolene og nyde solen og den friske luft. Imens kan børnene gå på opdagelse på den store naturgrund. Børnene kan se frem til en gynge og rutsjebane!

Indkøbene til aftensmaden eller morgenmaden kan I klare i havnebyen Hvide Sande, som ligger mod Syd få minutters kørsel fra feriehuset. I kan også køre dertil på cykel gennem det flotte hedelandskab. Hvide Sande byder på forretninger, restauranter og flere aktivitetsmuligheder som Kabelbanen til vandski og museet Fiskeriets Hus. Mod Nord ligger turistbyen Søndervig, hvor I bl.a. kan køre på Segway, spille minigolf eller bowle.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6765

D.
sagde , Danmark

Fint feriehus, som ligger meget naturskønt og i gåafstand til Søndervig. Dejlige terrasser, hvor man kan sidde privat.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:85 / 4.039
Renoveret / Byggeår:2003 / 1985

Køkken:

Køleskab.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, klinker Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...