Indbydende ferielejlighed med gratis adgang til badeland – 150 m fra havet

3
icon
icon
icon

Lodbergsvej 243 A115, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6789
4 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Kun et stenkast fra Vesterhavet og Søndervigs mange butikker ligger denne indbydende ferielejlighed til 4 personer, hvor hunden også er velkommen. Feriehjemmet er kærligt indrettet med sans for detaljen, og der er mulighed for at holde bade- eller aktivitetsferie med gratis adgang til badeland og legerum hos Danland.  

*Badelandet kan dog være vinterlukket i nogle perioder.

Flot, detaljerig indretning og badeferie hele året rundt

Den dejlige ferielejlighed på Lodbergsvej 243, lejlighed A115 er indrettet med kærlighed og en tydelig sans for detaljen, der gør indretningen personlig og hyggelig. Der er TV med danske, norske, svenske og tyske kanaler. 

Det lyse køkken, som indeholder en opvaskemaskine, ligger i sammenhæng med stuen, så der er mulighed for hyggeligt samvær, mens maden laves. Huset har 2 gode soveværelser med gode senge og skabsplads. 

Med til huset hører skønne terrasser med plads til både solvogne og terrassemøbler, hvor I kan nyde det gode vejr og den friske luft ganske ugeneret. 

Central beliggenhed i gåafstand til stranden og byen

Ferielejligheden har en rigtig god, central beliggenhed med alt inden for rækkevidde. Her er der både mulighed for en aktiv og afslappende ferie tæt på fantastiske naturoplevelser og underholdning for hele familien.

Det skønne Vesterhav ligger kun 150 meter væk, og her er der oplevelser for alle aldre. Gå en tur langs vandet i aftensolen, se de mægtige bølger boltre sig i efterårsblæsten eller byg sandslotte med børnene på en varm sommerdag. Her er masser af muligheder hele året rundt.

Søndervigs centrum ligger få minutters gang fra huset, og her er der både spændende forretninger og spisesteder for enhver smag. Hos den lokale bager kan I hente nybagte rundstykker til morgenbordet.

Gratis adgang til badeland, legerum og stor, udendørs legeplads

Den lille ferielejlighed er et oplagt valg til en aktiv familieferie. Ferielejligheden er en del af feriecentret Dancenter, og derfor har I både gratis adgang til centrets badeland, et legerum med bordtennis og billard samt en stor, udendørs legeplads med blandt andet trampolin, basketball og petanquebane.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6789

D.
sagde , Danmark

Super hyggelig bolig, med alt hvad der er behov for. Vi boede helt perfekt i forhold til strand, badeland og shopping.

D.
sagde , Danmark

Huset var rent og pænt da vi kom .
Der var al det køkkengrej man måtte ønske.
Fjernsyn og internet virkede perfekt.
Udsigten var ikke noget at skrive hjem om.
Varmepumpen var rigtig rart at have, for det var noget køligt.
Alt ialt var vi meget godt tilfredse.
Mvh.
L.M.Pedersen

D.
sagde , Danmark

Fin, lille hyggelig lejlighed.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:56 / 50.273
Renoveret / Byggeår:2017 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...