Hus med varmepumpe, udsigt til klitter & tæt på strand

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Badevej 32, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6872
Gæsterne siger: icon icon

Sommerhus i hjertet af Søndervig, med udsigt til klitterne og meget tæt på strand. Huset er bygget i 2012, det har en varmepumpe, en flot brændeovn og gratis trådløst internet. Der er 6 sovepladser, indretningen og møbleringen er moderne og smagfuld. Der er gode terrasser, især mod øst og mod syd.

Fantastisk beliggenhed og udsigt

Dette sommerhus ligger på en helt unik placering midt i Søndervig, der er kun 50 m til stranden og det brusende Vesterhav, og få hundrede meter til byens mange spændende restauranter og butikker. Der er 3 soveværelser, 2 af værelserne har hver en dobbelt seng og i de sidste værelse er der en sovesofa til 2 personer. I dette værelse er der endvidere et fladskærms-TV på væggen. Der er et dejligt badeværelse, med en god bruseniche, der er gulvvarme og en vaskemaskine. På gæstetoilettet er der gulvvarme. Køkkenet er integreret som en del af stuen, og har vinduesparti mod vest. Der er en opvaskemaskine, en mikroovn og en fryser på 90 L. Spiseafdelingen er placeret i niveau med køkkenet, selve stuen ligger 2 trin lavere, og har skønne vinduespartier, især mod syd, men også mod øst. I stuen er der en flot brændeovn, et fladskærms-TV, en DVD, parabol, en radio m/CD-afspiller og gratis trådløst internet. I huset er der en energibesparende varmepumpe, som også kan bruges som Aircondition på varme dage.

Skønne omgivelser

Huset er placeret i skønne omgivelser, tæt på alt, og alligevel i et fredfyldt område. Der er gode terrasser omkring huset. Den store terrasse ligger mod syd, den er delvis overdækket, og mod øst er der en læfyldt terrasse, som især er velegnet fra de tidlige formiddags timer og til hen på eftermiddagen. På dage med blæsevejr, er denne terrasse også velegnet, idet den er placeret i en lækrog af huset. Er man til afslapning i Søndervig, er brug af bil overflødig, alt er inden for gåafstand. Stranden er et populært sted, året rundt, hvor Vesterhavet altid opleves forskelligt, fra spejlblankt til frådende bølgebrus på blæsende dage.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6872

D.
sagde , Danmark

Huset er rigtig fint. Det er godt indrettet og med et veludstyret køkken. Dejlige terrasse både til morgen sol og aften. Mulighed for læ på terrassen.Beliggenhed – beliggenhed – beliggenhed. Det er fantastisk. Vi kommer igenSoverum:3
Bolig-/Grundareal:96 / 1.250
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Dobbelt Sovesofa

Øvrige:

Vaskemaskine, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...