Moderne ferielejlighed centralt beliggende i Søndervig

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 38 D1.4, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6890
4 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
450 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I denne moderne ferielejlighed på Lodbergsvej 38 kan du holde ferie midt i den populære badeby Søndervig med kort afstand til både stranden og de mange aktiviteter i byen. Ferielejligheden er opført i 2020, og den er stilfuldt indrettet med lyse rum og moderne faciliteter.

Stilfuld indretning med lækre møbler

Ferielejligheden består af en stor, lækker stue, som er stilfuldt møbleret og ligger i forbindelse med et moderne køkken med alle de nødvendige faciliteter.

Der er to smagfulde soveværelser med en stor dobbeltseng i det ene og to enkeltsenge i det andet, så der er plads nok i ferielejligheden, uanset om du vil på en romantisk ferie med kæresten, eller du har et par børn med på ferien.

Badeværelset er topmoderne med masser af plads, en rigtig fin bruseniche og både vaskemaskine og tørretumbler.

Adgang til sydvendt balkon fra stuen

Fra stuen er der adgang til en sydvendt balkon, hvor du kan nyde solen det meste af dagen. Her kan du også nyde den hyggelige og livlige stemning, som kendetegner den populære badeby.

Du behøver heller ikke finde bilnøglerne frem, når du skal ud at handle, for ferielejligheden ligger blot 450 meter fra det store supermarked i Søndervig, ligesom byens butikker ligger i gåafstand til Lodbergsvej 38.

Du bor også tæt på den lækre badestrand i Søndervig, som tidligere er blevet kåret til den bedste i Danmark, og som er bemandet med livreddere om sommeren. Ferieligheden ligger bare 300 meter fra stranden.

Masser af aktiviteter hele året rundt

Søndervig er en levende ferieby, og der er mulighed for at holde en aktiv ferie hele året rundt.

Der er en hel stribe gode spisesteder og iscafeer i Søndervig, og du er tæt på det hele i denne perle af en ferielejlighed.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6890

DE
D.
sagde , Deutschland

Second time in same house and in the same year shows in itself how happy and confident we are as a Family to keep coming back!

DE
D.
sagde , Deutschland

Es ist eine schön gelegende Wohnung mit großem Balkon für bis zu 4 Personen, mt kurzen Wegen zum Einkaufen und Bäcker in einer ruhigen Anlage. Sie enthält alle notwendigen Einrichtungsgegenstände zum selber Kochen.

DK
D.
sagde , Danmark

Lækkert og godt indrettet:)

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:89 / 3.628
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Grill, redskabsrum, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...