Moderne sommerhus med udendørs spa – kun 350m fra stranden

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 56, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6900
8 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
700 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Udendørs spa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette smagfulde og moderne sommerhus ligger tæt på Søndervig-centrum på en stor og åben naturgrund. Ikke kun den centrale beliggenhed er et highlight for huset, den delvist overdækkede og afskærmede terrasse med et lækkert udendørs spabad er det bestemt også!
I kan med op til 8 personer nyde jeres ferie på Lodbergsvej 56. Stranden ligger kun 350 m fra huset, så frisk havluft er garanteret.

Lys og kvalitetsfyldt indretning – højt til loftet

Ved indretningen af sommerhuset er der blevet lagt vægt på en ensartet stil og kvalitetsvarer. Den store og åbne opholdsstue med et veludstyret, lyst hjørnekøkken udstråler elegance og rummelighed.

Husets 3 soveværelser er alle udstyret med gode dobbeltsenge, såvel som et tv, så alle kan trække sig tilbage og se lige, hvad de har lyst til.
De sidste to sovepladser findes på hemsen. Her er der lavet et ovenlysvindue, så også hemsen fremstår rummelig og dejlig lyst.

2 badeværelser med gulvvarme – sauna

Huset rummer to ligeledes kvalitetsindrettede badeværelser med gulvvarme. Det ene badeværelse er tilmed udstyret med en lækker sauna, så I efter en lang dag i den vestjyske natur kan blive varmet igennem.

Overdækket og afskærmet terrasse med udendørs spabad

Gennem terrassedøren i stuen kommer I ud til den overdækkede og afskærmede terrasse. Udover grill og havemøbler finder I også et lækkert spabad herude. Spabadet kan bruges året rundt og står altid klar til at forkæle jer lidt ekstra på jeres ferie.

Det nærliggende centrum af Søndervig kan nås på kun få minutter til fods. Gå på opdagelse i de mange butikker og nyd en lækker is. Er I til friskbagte rundstykker om morgenen og lækre kager til eftermiddagskaffen? Så vil bageren i Søndervig være et klart hit. Også supermarkedet ligger midt i Søndervig, så I kan lade bilen stå.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6900

D.
sagde , Danmark

Fantastisk dejligt hus med god indretning og pænt interiør tæt på byen. Der er alt hvad man behøver.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:136 / 1.631
Byggeår:2015

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Udespa.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...