Kvalitetshus med sauna og spa og udsigt til klitter

3.5
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 323A, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6938
8 pers.
Antal personer
100 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Et lækkert arkitekttegnet sommerhus i hjertet af Søndervig. Huset er bygget ind i en klit med adgang via en trappe, der er 100 m til Vesterhavet og få hundrede meter til butikker og restauranter. Huset er bygget i flotte og gode materialer, der er to etager, og alle husets soveværelser er placeret nedenunder. 

Lækkert sommerhus

Et skønt sommerhus bygget i 2006, i en flot og stilren arkitektur, og med en smagfuld og hyggelig indretning. Husets 1. sal er indrettet med en entre, et stort køkken og spiseafdeling i den vestlige ende af huset, og stuen med brændeovn og et fladskærms-TV i den østlige ende. Hele facaden mod sydvest er med glas, som skaber et hyggeligt og lyst indemiljø, og der er opsat en varmepumpe, som sørger for et behageligt klima hele året rundt.

Køkkenet er veludstyret og stort, der er en mikroovn, en opvaskemaskine og en fryser på 90 L. Nedenunder finder I 4 soveværelser med dobbeltsenge, og 3 af værelserne har egen direkte adgang til terrassen. I et af værelserne har I desuden et vægmonteret fladskærms-TV til dvd.

Der er to badeværelser på soveværelsesetagen, begge har bruser og gulvvarme. I det store badeværelse er der en stor firkantet spa og en dejlig sauna. I huset er der desuden en vaskemaskine, en tørretumbler og gratis trådløst internet.

I skal ikke bekymre jer om, at der er flere etager i huset, da der er opsat børnesikring ved trappen, således at man har styr på, hvor de små befinder sig. 

Gode terrasser

Der er terrasse på sydvest siden i begge etager af huset. Den øverste er delvist lukket, og der er trapper ned til terrassen nedenunder. På den nederste terrasse er der næsten altid læ, og i betragtning af hvor centralt huset er placeret i Søndervig, så er der her rigtig meget privatliv.

Stranden og Vesterhavet er kun 100 m fra huset, så havet høres og duftes hele tiden, ligesom man ikke behøver bil mens man opholder sig i huset, da alt indkøb, butikker og restauranter er inden for gåafstand. 

Det siger vores gæster om sommerhuset i6938

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist sehr schön hell und freundlich! Durch die vielen Fenster ist es drinnen schön warm. Der Ausenbereich ist schön groß und man kann sowohl oben oder unten sitzen. Allerdings ist der Außenbereich auch sehr ungeschützt und der Wind hat freie Bahn! Die Küche ist super ausgestattet! Die Zimmer sind großzügig! Der Wohnraum könnte für 8 Personen größer ausfallen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderschönes, geräumiges Ferienhaus inmitten eines Wildrosenfeldes – gelegen in einer Düne Nahe der Nordsee mit schnellem Zugang dazu.
Gute Sitzmöglichkeiten auf beiden Terrassen, um draußen zu sitzen und die Natur zu genießen.
Bei Eintritt in das Haus und aus (fast) allen Fenstern, die herrlich groß sind, hat man einen wunderschönen Blick (auch wenn es mal regnet).
Das Haus selbst hat für uns 5 Erwachsene und 2 Kinder sehr gut gepasst. Der Küchen- und Wohnbereich im oberen Stock war sehr geräumig und es hat uns an nichts gefehlt.
Durch große Fenster wird Wohnung sehr warm, was für unsere Jahreszeit gut war. Klimaanlage vorhanden. Die Fenster sind mit Jalousinen/Blisses versehen, die nicht ganz abdunkeln.
Beide Toiletten sind im unteren Bereich. Der Eingangsbereich ist direkt im Wohnbereich.
Zugang zum Haus war über eine große Treppe nach oben, über einen Steg und nochmal ein paar Stufen runter.
Abends sehr gut beleuchtet und mit Handlauf auf einer Seite.
Hohe Empfehlung von uns, gerne wieder!

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schön gelegen, ruhig, etwas hellhörig durch die schiebetüren

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:142 / 1.200
Byggeår:2006

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...