Luksushus fra 2014 med stråtag i yderste klitrække

5
4668
Jolanthavej 9, Søndervig - Søg på husnr. i6964

Et lækkert luksushus bygget i 2014 på en flot naturgrund i yderste klitrække. Huset er i sten og med stråtag og er smagfuldt indrettet. Der er god plads til 6 personer og huset rummer de moderne faciliteter, man forventer i et skønt feriehus. Man er nærmeste nabo til den smukke natur. Hund tilladt.

Et moderne og smukt luksushus fra 2014 med stråtag

Her kan man leje et lækkert sommerhus, som er bygget i 2014 i flotte materialer som mursten og med stråtag. Huset er tilmed beliggende i yderste klitrække med udsigten over det lyngklædte landskab, som grænser op til klitterne. I dette hus kombinerer man luksus og bekvemmelighed med den smukke natur på Holmsland Klit. Familier med børn og hund vil sætte pris på rengøringsvenlige gulve og generelt et hus i en meget høj kvalitet.

Beliggende i yderste klitrække på Jolanthavej i Søndervig

Huset er beliggende på en meget stor grund, hvilket naturligvis giver beboerne i dette feriehus gode muligheder for privatliv, både i huset og på terrasserne, hvoraf den ene er helt lukket. Der er et godt stisystem i hele området, hvor man både kan nyde traveture eller cykelture. Stranden og Vesterhavet er tæt på, og naturen er intet mindre end enestående. Badebyen Søndervig ligger kun få kilometer mod nord, hvor der er mange spændende butikker og gode restauranter.

Gode muligheder for afslapning og lystfiskeri eller golf

Her er der ingen stress og jag, som man oplever i sin hverdag derhjemme. Her kan man nyde en bog på terrassen, eller måske en tur til Hvide Sande og fiske ved Slusen. Holder man af golf, er der en spændende 27 hullers golf bane, som kan benyttes det meste af året.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:103 / 6.000
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Spabad, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, klinker og med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...