Luksushus fra 2014 med stråtag i yderste klitrække

5
icon
icon
icon
icon
icon

Jolanthavej 9, Søndervig

- Sommerhusnr.: i6964
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Et lækkert luksushus bygget i 2014 på en flot naturgrund i yderste klitrække. Huset er i sten og med stråtag og er smagfuldt indrettet. Der er god plads til 6 personer og huset rummer de moderne faciliteter, man forventer i et skønt feriehus. Man er nærmeste nabo til den smukke natur. Hund tilladt.

Et moderne og smukt luksushus fra 2014 med stråtag

Her kan man leje et lækkert sommerhus, som er bygget i 2014 i flotte materialer som mursten og med stråtag. Huset er tilmed beliggende i yderste klitrække med udsigten over det lyngklædte landskab, som grænser op til klitterne. I dette hus kombinerer man luksus og bekvemmelighed med den smukke natur på Holmsland Klit. Familier med børn og hund vil sætte pris på rengøringsvenlige gulve og generelt et hus i en meget høj kvalitet.

Beliggende i yderste klitrække på Jolanthavej i Søndervig

Huset er beliggende på en meget stor grund, hvilket naturligvis giver beboerne i dette feriehus gode muligheder for privatliv, både i huset og på terrasserne, hvoraf den ene er helt lukket. Der er et godt stisystem i hele området, hvor man både kan nyde traveture eller cykelture. Stranden og Vesterhavet er tæt på, og naturen er intet mindre end enestående. Badebyen Søndervig ligger kun få kilometer mod nord, hvor der er mange spændende butikker og gode restauranter.

Gode muligheder for afslapning og lystfiskeri eller golf

Her er der ingen stress og jag, som man oplever i sin hverdag derhjemme. Her kan man nyde en bog på terrassen, eller måske en tur til Hvide Sande og fiske ved Slusen. Holder man af golf, er der en spændende 27 hullers golf bane, som kan benyttes det meste af året.

Det siger vores gæster om sommerhuset i6964

D.
sagde , Danmark

Dejligt, nyt og velindrettet hus. Rent og pænt. Ikke naboer tæt på.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:103 / 6.000
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, klinker med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...