Centralplaceret ferielejlighed med ovenlysvindue – 300m fra stranden

3.5
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 38 D1.9, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1017
4 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
450 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

I Søndervig, et meget populært feriested på Danmarks vestkyst venter denne, i 2020 byggede, ferielejlighed på jer! Denne velindrettede og moderne lejlighed ligger på 1. sal i den såkaldte ”Sandormen” på Lodbergsvej 38. Til lejligheden hører en privat parkeringsplads, 2 cykler og en fin lukket balkon.

Stilfuld og lys indretning med opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler

Lejligheden har en rummelig og åben indretning med højt til loftet. Det store vinduesparti mod nordvest sørger for naturligt dagslys i opholdsrummet dagen lang. Køkkenet er veludstyret og står klar til, at feriekokken iblandt jer kan slå sig løs. Her er god skabsplads og både en opvaskemaskine, mikrobølgeovn, en separat frysedel på 80 liter i køleskabet, og en induktionskogeplade med ovn.

Den/de morgenfriske af jer, kan hente lækre friskbagte rundstykker ved bageren, kun 400 meter fra lejligheden.

Den stilrene, men hyggelige, indretning i skandinavisk stil er kombineret med nogle gode stærke farver. Disse tilføjelser i indretningen giver lejligheden sin helt egen gennemførte stil og charme. Farverne går igen i de to soveværelser, som henholdsvis er udstyret med en dobbeltseng og to gode enkeltsenge. De gennemførte linjer i indretningen skaber en særlig ro og giver jer de perfekte rammer på jeres ferie.

Masser af naturligt dagslys og egen balkon med el-grill

Hele lejligheden er udstyret med gulvvarme, så også på badeværelset er kolde tæer udelukket. Udover en behagelig temperatur, er der i badeværelset sat et ovenlysvindue op, som sørger for et stort naturligt lysindfald. Badeværelset er, ligesom resten af lejligheden, moderne indrettet med kvalitetsvarer. Hertil kommer de utrolig praktiske vaskemaskine og tørretumbler.

Fra opholdsrummet er der direkte adgang til jeres egen lukkede balkon. Balkonen er udstyret med lækre havemøbler og en el-grill, som både er sikker i brug på træbalkonen, men stadig giver jer lækker grillmad.

Kun 300 meter til stranden og 450 meter til centrum

Placeringen tæt på både by og hav giver jer mulighed for både at søge ro, men også aktivitet. Lad bilen stå og nyd den kilometerlange sandstrand og få en god italiensk is.

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1017

DK
D.
sagde , Danmark

En god og hyggelig lejlighed. Tæt på by og strand.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein rundum toller Urlaub…kommen sehr gerne wieder…nähe zum Strand und Einkaufsmöglichkeiten Top..

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schöne und gepflegte Anlage. Die Wohnung ist sehr schön. Prima und überlegt eingerichtet. Ein Dank an die Eigentümerin.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:89
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...