Charmerende stråtækt sommerhus i Søndervig tæt på stranden

4
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 50, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1032
4 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette virkelig charmerende og hyggelige stråtagshus på Nordsøvej 50 er et af de få oprindelige Søndervighuse fra tiden med de store danske badehoteller. Sommerhuset er opført i 1925 og totalrenoveret i 2020. Her kommer I til at bo få minutters gang fra både Vesterhavet og Søndervigs centrum, på en let kuperet grund med gode lækroge.

Charmerende, totalrenoveret stråtagshus i Søndervig med brændeovn og udestue

Den stråtækte perle i Søndervig oser af klassisk sommerhusidyl – et sjældent udbudt feriehus til den kræsne feriegæst, som værdsætter tid til refleksion og nærvær i smukke rammer. Sommerhuset er blevet totalrenoveret i 2020, og den gennemførte indretning har masser af charme og sætter de perfekte rammer for en afslappende ferie tæt på havet.

De 110 kvadratmeter er fordelt på to etager og rummer masser af highlights, der skruer ekstra op for hyggen. Den knitrende brændeovn er både en kilde til varme og god stemning, og derudover hjælper den energivenlige varmepumpe til, at I altid har et behageligt indeklima. Dertil kommer den hyggelige udestue, der giver jer mulighed for at nyde den vestjyske natur i al slags vejr – her bliver det kun endnu hyggeligere af, at regnen trommer på ruden.

Flere terrasser, have med gyngestativ og gåafstand til strand og by

Det gule stråtagshus er beliggende på en let kuperet grund i Søndervig. Rundt om sommerhuset er der flere gode siddekroge, heriblandt en helt lukket terrasse. På den store græsplæne er der masser af plads til, at børnene kan lege, mens I nyder en god kop kaffe ved havebordet eller tænder op i grillen. Der er også et gyngestativ til glæde for de yngste.

Med ferieadresse på Nordsøvej 50 kommer I til at bo kun 300 meter fra det brusende Vesterhav, og få minutters gang bringer jer ned til vandkanten. Året rundt inviterer den brede sandstrand til lange spadsereture, og den salte havluft er rent velvære for krop og sjæl. Søndervigs centrum befinder sig ligeledes kun en lille gåtur væk, og her finder I alt fra købmand og bager til gode spisesteder og spændende forretninger.

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1032

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Haus in Søndervig, welches für eine vier-köpfige Familie sehr empfohlen werden kann. Toll eingerichtet, gemütlich und modern.
Der Strand ist gut zu Fuss zu erreichen und die Einkaufsmöglichkeiten auch. Ein rundum gutes Ferienhaus, welches nur zu empfehlen ist.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütlich und super ausgestattet. Hier kann man sich vom Alltag lösen und entspannen. Unsere Lieblingsräume waren das Schlafzimmer oben und der Wintergarten. Ein kleines Juwel – eine Villa Kunterbunt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schnuckeliges Reetdachhaus mit toller Lage zum Strand. Optimal für 2 Personen oder eine kleine Familie.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:110 / 801
Renoveret / Byggeår:2020 / 1925

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...