Moderne poolhus med udesauna, udespa og aktivitetsrum

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Sand Holms Vej 9, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1049
10 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
ca. 15
Swimmingpool
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

Der er ikke noget, som sommerhuset på Sand Holms Vej 9 i Søndervig, ikke har. En stor swimmingpool, en udesauna, et udespa og et aktivitetsrum med billardbord – der er ikke et øje tørt. Med plads til 10 personer og 2 hunde kan hele familien eller den store vennegruppe nyde en fantastisk ferie fyldt med afslapning, sjov og hygge ved Vesterhavet i dette nybyggede (2021) sommerhus i Søndervig.

Underholdning i fokus – pool, udespa, udendørs sauna og aktivitetsrum

I vil på intet tidspunkt komme til at kede jer i sommerhuset på Sand Holms Vej 9, der har noget til enhver smag. Til de af jer, som vil være aktive, så er den 15 kvadratmeter store swimmingpool det helt oplagte sted at være, hvor I kan plaske rundt og lege i timevis.

Til de, der hellere vil slappe af, kan I smutte en tur udenfor og sætte jer til rette i det udendørs spabad, der står på terrassen. Efterfølgende kan I slutte af med en tur i den udendørs sauna.

Endnu et højdepunkt i sommerhuset er det fede aktivitetsrum med billard og bordtennisbord. Her er der garanti for masser af underholdning omkring billardbordet, hvor I helt sikkert vil tilbringe mange sjove timer sammen. Og hvorfor ikke arrangere en aften med billardturnering, lækre snacks og kolde drikkevarer?

Masser af plads og komfortable møbler

Sommerhuset, der er bygget i 2021, har en god indretning med masser af plads. Feriens 10 gæster kan fordele sig på 4 soveværelser og 1 hems – et sikkert hit hos feriens yngste gæster. Derudover har sommerhuset 2 badeværelser med gulvvarme.

Det helt store samlingspunkt i sommerhuset er opholdsstuen, hvorfra der er åbent til køkkenet. Her kan I samles og planlægge den næste feriedag eller nyde en rolig stund i sofaen foran brændeovnen, der med garanti fuldender den gode feriestemning.

I hele sommerhuset vil I få glæde af moderne og komfortable møbler, som I helt sikkert vil føle jer godt tilpas i. Sommerhuset har desuden masser af vinduer, der både lukker meget lys ind og giver et kig ud til Søndervigs smukke natur.

Børnevenlige faciliteter –kun 350 meter til stranden

Sommerhusets udendørsareal er også helt fantastisk. På den skønne store terrasse kan I slappe af i havemøbler og liggestole.

Mens I finder grillen frem og forbereder aftensmaden, der kan nydes på terrassen, har børnene mulighed for at lege i sandkassen eller få et sus i maven på gyngen.

Med kun 350 meter til stranden har sommerhuset en upåklagelig beliggenhed. En gåtur på få minutter leder jer til de høje klitter, kilometerlange sandstrande og ikke mindst Vesterhavet – et must-see på en ferie i Søndervig.

Når I skal handle ind, kan I gøre det i supermarkedet i Søndervig. Der finder I alt, I har brug for på ferien. Desuden kan I besøge en masse spændende butikker og gode spisesteder i Søndervig.

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1049

D.
sagde , Karup J

Indhegnet have vil være rart for hundeejere.Virkelig pragtfuldt hus med alt hvad hjerter i alle aldre begærer og har brug for til at få en skøn ferie.

D.
sagde , Danmark

Fantastisk sommerhus – indrettet med gode materialer/interiørvalg. Funktionelt og godt udstyret. Godt til ferier med større børn/unge mennesker

D.
sagde , Esbjerg V

Virkelig lækkert hus som er gennemtrængt.
Der er god plads og selvom det er et stort hus så er det hyggeligt!

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:180 / 1.742
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (80 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 4 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Billard, Bordtennis, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...