Lækker ferielejlighed kun 300 meter fra stranden

4
icon
icon
icon
icon

Badevej 19B 1.2, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1087
5 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
175 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Midt i den livlige ferieby Søndervig ligger denne lækre ferielejlighed, der står klar til at byde 5 personer ind til en dejlig ferie ved Vesterhavet. Ferielejligheden har en beliggenhed uden lige, der ligger blot 300 meter fra stranden og 175 meter fra nærmeste indkøb. Jeres hund er selvfølgelig også velkommen.

Moderne og indbydende indretning

I ferielejligheden på Badevej 19B 1.2 i Søndervig vil I føle jer hjemme, allerede når I tager første skridt ind i ferielejligheden. Her vil I straks blive mødt af en flot, moderne indretning, som I straks vil føle jer godt tilpas og hjemme i.

Den moderne stil er gennemgående i hele ferielejligheden, og den bliver komplimenteret på bedste vis af det dejlige lysindfald fra ferielejlighedens mange vinduer. Tilsammen skaber det en fantastisk atmosfære for jer at holde ferie i.

Opholdsstuen vil uden tvivl være det rum, I kommer til at tilbringe allerflest hyggelige feriestunder i. Vær sammen om madlavningen eller sæt jer til rette i stuen med en god film i tv’et. Når øjenlågene bliver tunge, står 3 soveværelser klar til, at I kan få jeres skønhedssøvn.

Ferielejligheden har et lækkert badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Gulvvarmen kan I også nyde godt af i både stuen og på soveværelserne. Så er der altså ikke nogen, der kommer til at fryse tæerne på jeres ferie i Søndervig.

Skøn, afskærmet altan

Når solen titter frem, er det med at nyde dens varme stråler. Dét kan I gøre på den skønne, afskærmede altan, I kan træde ud på fra opholdsstuen. Her kan I finde jer til rette i havemøblerne og lade solen bage og ferieroen sænke sig.

De lune aftener skal selvfølgelig også tilbringes på altanen. Her har I en gasgrill til rådighed, hvor I kan trylle en lækker grillmiddag med alt, det indebærer, frem, som I kan nyde med kolde drikkevarer og godt selskab.

Central beliggenhed i Søndervig – tæt på Vesterhavet

Ferielejligheden ligger centralt i feriebyen Søndervig. I har ikke langt til de mange attraktioner og aktiviteter, som byen byder på. Det gælder blandt andet golfbaner, aktivitetscenter, hyggelige og spændende butikker, gode restauranter og legepladser. I Søndervig er der noget for alle aldre.

Fra sommerhuset har I kun 300 meter til stranden og det fantastiske Vesterhav, der bare skal besøges, uanset hvornår I holder ferie i Søndervig. For de af jer, der er ægte vandhunde, er en frisk dukkert i Vesterhavets blå bølger fantastisk; og for de andre af jer er en gåtur langs stranden ren terapi for sjælen.  

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1087

D.
sagde , Støvring

SUPER dejlig og hyggelig lejlighedSuper lækker lejlighed, fin indretning og så var der alt vi havde brug for.

D.
sagde , Brædstrup

Det var en rigtig dejlig feriebolig godt indrette ikke slidt nem at rengøre, vi kommer helt sikkert igen til denne feriebolig.

D.
sagde , Danmark

Super lækker lejlighed.
Fantastisk beliggenhed.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 935
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...