Dejlig ferielejlighed til 4 personer – 150 meter fra stranden

3
icon
icon
icon

Lodbergsvej 243 A108 st, Søndervig

- Sommerhusnr.: ii1177
4 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Til den næste ferie for jer, der er et par eller en lille familie, er denne dejlige ferielejlighed på Lodbergsvej 243 A st. 108a i Søndervig et oplagt valg! Her kan op til 4 personer holde ferie sammen, og I er også velkomne til at tage op til 2 hunde med på ferien. I bor centralt i Søndervig med blot 150 meter til stranden og 300 meter til nærmeste indkøbsmulighed. I har desuden gratis adgang til badeland.

*Badelandet kan dog være vinterlukket i nogle perioder.

Hyggelig indretning

Ferielejligheden på Lodbergsvej 243 A st. 108a i Søndervig er blevet renoveret i 2021, og når I træder inden for i ferielejligheden, vil I opleve en hyggelig indretning, hvor I hurtigt kommer til at føle jer godt tilpas.

Hjertet i ferielejligheden er alrummet, der forener køkken med spiseplads og stue. Det hyggelige alrum danner rammen om dejlige feriestunder, hvor I blandt andet kan lave lækre måltider sammen eller se gode film i tv’et.

I den 50 kvadratmeter store ferielejlighed venter jer desuden 2 gode soveværelser, hvor I kan samle ny energi efter en dejlig feriedag i Søndervig. Derudover er der 1 badeværelse, der er udstyret med gulvvarme, så I slipper for at fryse tæerne om morgenen.

Afskærmet terrasse med havemøbler og grill

Fra alrummet kan I gå direkte ud på ferielejlighedens afskærmede terrasse, hvor der står havemøbler klar til jer, som I kan finde jer godt til rette i. På terrassen har I også en grill, som I kan tilberede jeres aftensmad på. Aftensmaden kan I nyde på terrassen med et glas vin og til lyden af brændingen i baggrunden

150 meter til strand – gratis adgang til badeland

Fra ferielejligheden er der hverken langt til stranden eller til centrum af Søndervig. I har blot 150 meter til Vesterhavets smukke sandstrande og brusende bølger, og I kan gå dertil på kort tid. Ved Vesterhavet kan I gå en lang tur på stranden eller nyde en frisk dukkert i havet.

Også centrum af Søndervig ligger i kort afstand fra ferielejligheden. Her finder I både gode indkøbsmuligheder, I kan klare jeres ferieindkøb hos, hyggelige butikker, I kan besøge, og skønne spisesteder, I kan spise hos.

Når I holder ferie i denne ferielejlighed, har I desuden gratis adgang til badeland.

Det siger vores gæster om sommerhuset ii1177

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Ferienwohnung für Familien sehr geeignet vor allem im Sommer. Klein aber fein und alles vorhanden. Außerhalb viele Spielplätze und Schwimmbad und ganz in der Nähe ein riesiges spassbad für die ganze Familie.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Appartement hat eine super zentrale Lage, es liegt sehr nah am Strand, welcher zu Fuß sehr gut zu erreichen ist, auch Souvenir-Shops, ein Bäcker, Restaurants liegen alle vor der Tür. Wer es also zentral und nicht ganz abgeschieden mag und Kinder im Grundschulalter hat, ist hier gut aufgehoben. Da ein Spielplatz (wenn auch etwas in die Jahre gekommen) direkt am Haus liegt. Auch ein Spielekeller ist nebenan, dort sollte man allerdings nicht zu viel erwarten, es ist ebenfalls in die Jahre gekommen.
Wenn das Schwimmbad geöffnet hat (dieses bitte unbedingt erfragen, bevor gebucht wird, denn auch neben der Wintermonate und trotz Osterferien war es geschlossen), ist auch sowas eine einladene Gelegenheit für einen schönen Urlaub.
Ansonsten bietet das Appartement eine ausreichende Ausstattung für bis zu 4 Personen, man darf auch bis zu 2 Hunde mitnehmen, dieses haben wir aber festgestellt, ist dann doch etwas beengt und zu klein.
Für die Kinder liegen Spiele und Hefte und für die Erwachsenen Bücher bereit, eine schöne Geste der Eigentümer.


Esmark sagde
Wir sind immer gerne behilflich im Vorwege herauszufinden, ob das Badeland in der Wintersaison geöffnet hat, da es periodenweise im Winter geschlossen hat. Viele Grüße Team Esmark
DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus war sehr sauber und gut eingerichtet. Es fehlte an nichts.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:50
Renoveret / Byggeår:2021 / 1978

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...