Hyggelig ferielighed i Søndervig centrum med spabad og sauna

3.5
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 159F, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1170
6 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
275 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
3 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Hvis I ønsker en afslappende ferie i indbydende omgivelser tæt på strand, hav og indkøb, så er denne ferielejlighed oplagt til jer. Ferielejligheden er én af 6 rækkehuse, har plads til 6 personer og 1 hund og er beliggende i hjertet af Søndervig, blot 300 meter fra stranden. Yderligere indbyder feriehuset til ekstra velvære i form af både spabad og sauna, som I frit kan benytte.

Hyggelig indretning og hygge foran brændeovnen

De lyse og hyggelige omgivelser vil straks byde jer velkommen, så snart I træder ind ad døren. De hvide vægge og lofter bidrager til lyse omgivelser, og sammen med brændeovnen, som er placeret i stuen, skabes der den helt rigtige feriestemning. Køkkenet står i åben forbindelse med stuen og udgør på den måde ét stort rum, hvor hele familien kan samles om aftenen til fælles madlavning eller et brætspil.

Læfyldt terrasse og ekstra velvære i feriehusets spabad og sauna

Feriehuset har hele 2 badeværelser. Badeværelset i stueplan er med gulvvarme. Desuden er det ene badeværelse indrettet med både spabad og sauna, hvor I rigtigt kan mærke følelsen af velvære og ferie. Og hvis I vil ud at nyde det gode vejr, så har feriehuset en lækker læfyldt terrasse, hvor der både står diverse havemøbler og en grill til rådighed. Her kan I læne jer tilbage i én af liggestolene med en øl i hånden eller trække markisen ud for at få lidt skygge.

Fantastisk beliggenhed kun 300 meter fra stranden

Denne ferielejlighed har en helt fantastisk beliggenhed med adressen Lodbergsvej 159F. Det kræver kun få minutters gang, og så befinder I jer med fødderne i sandet ved én af Danmarks bedste badestrande. Det vil I helt sikkert få glæde af!

Samtidig befinder feriehuset sig lige i hjertet af Søndervig, hvilket vil sige, at både spise- og shoppingmuligheder samt masser af andre spændende aktiviteter ligger inden for en kort afstand på 275 meter. Hvis I derfor ønsker en ferie tæt på både stranden og Søndervig centrum, så er denne ferielejlighed ideel til jer.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset iW1170

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus mit allem was man so braucht. Super Betten. Mit Sauna und Whirlpool sogar etwas Luxus dabei.

DE
D.
sagde , Deutschland

Uns hat die zentrale Lage der Wohnung gut gefallen. Zum Strand war es nur ein kurzer Weg von 200m.
Leider war es zum Obergeschoss sehr hellhörig in der Ferienwohnung.

DK
D.
sagde , Danmark

Fint lille feriehus. Der er hvad man skal bruge

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 200
Renoveret / Byggeår:2010 / 1998

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker i stue, klinker trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...