Charmerende sommerhus nær strand og Søndervig centrum

3.5
icon
icon
icon
icon

Nordsøvej 38, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1175
6 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
850 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Her har I et sommerhus som indbyder til gode ferieoplevelser med familien. Sommerhuset, som har plads til 6 personer, har en helt fantastisk beliggenhed kun 450 meter fra stranden og få minutters gang til Søndervig centrum.

Charmerende sommerhus med brændeovn

Dette charmerende sommerhus fremstår lyst og indbydende og er særdeles velindrettet med store rum. Den store lyse stue er i åben forbindelse med køkkenet, og det er her hele familien kan samles om et lækkert måltid, et brætspil eller en god film, som kan streames via sommerhusets chromecast. Yderligere sætter de hvide loftbjælker og brændeovnen, som er placeret i stuen, tilsammen rammerne for en hyggelig ferie.
 
Derudover har sommerhuset tre gode soveværelser, hvor to af dem er med dobbeltseng og den sidste med enkeltmandssenge. Dertil et badeværelse med gulvvarme, så I ikke kommer til at fryse jeres fødder. Desuden har sommerhuset en indbygget varmepumpe, så I kan undgå de alt for høje elregninger.    

Afskærmet grund og overdækket terrasse

Sommerhuset er særdeles velbeliggende på ferieadressen Nordsøvej 38 og ligger yderligere placeret på en hjørnegrund. Her ligger sommerhuset godt afskærmet, så I kan slappe helt af uden de store forstyrrelser fra naboerne. På sommerhusets sydvendte terrasse kan I læne jer tilbage på liggestolene og nyde vejret med en kold øl i hånden.
 
Terrassen er også delvist overdækket, så der er rig mulighed for at tage frokosten med udenfor, hvor den kan stå i skygge, og ellers kan I hive grillen frem og tilberede et dejligt aftensmadsmåltid. Yderligere byder sommerhuset på en carport, hvor jeres bil kan stå beskyttet.

Pragfuld beliggenhed tæt på Vestehavet

Sommerhuset befinder sig blot 450 meter fra Vesterhavet, så det kræver ikke en lang gåtur, hvis I ønsker at dyb i havet eller en gåtur langs strandkanten. Derudover har I også kun få minutters gang til Søndervig centrum, som byder på andre gode ferieoplevelser. Her er det muligt at tage på shopping i diverse specialbutikker eller få stillet sulten med et cafebesøg. Med denne pragtfulde beliggenhed og et charmerende sommerhus, som dette, skal jeres ferie helt sikkert blive et hit.

Det siger vores gæster om sommerhuset iW1175

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist nicht super neu, aber dennoch schön eingerichtet. Die Räume sind sehr gut aufgeteilt und gemütlich. In der Küche ist alles vorhanden, was man braucht. Das Bad ist ein wenig dunkel, aber die Dusche funktioniert super und es gibt eine Waschmaschine.
Vor allen Dingen war es sehr sauber!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus bietet genügend Platz für bis zu 6 Personen. Es gibt drei Schlafzimmer. Das Bad ist für das Ferienhaus großzügig geschnitten. (Wir haben schon wesentlich kleinere gehabt bei gleicher Hausgröße). Es gibt genügend Stellfläche und einen großen Spiegel.
Die Sauberkeit war hervorragend, es gab nichts zu bemängeln.
Die Lage ist ideal, 10 gemütliche Laufminuten zum wunderschönen Strand, genauso wie zur nächsten Einkaufsmöglichkeit.
Vorbeikommenden Passanten können durch die bewachsenen Mauern nicht wirklich in das Haus hinein schauen, und will man sicher gehen, schließt man einfach die Jalousie.
Wir fanden das Haus Klasse.
Preis Leistung stimmt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches Ferienhaus. Haben uns sehr wohl gefühlt. Alles da was man im Urlaub braucht.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 1.350
Renoveret / Byggeår:2007 / 1980

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, carport, Chromecast.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...