Sommerhus med flot udsigt til hede og klitter

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Molsvej 38, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1183
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Støtte til vedvarende energi
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige feriehus på Molsvej 38 i Søndervig har plads til 6 personer og ligger på en herlig naturgrund midt i smukt klitlandskab. Her bor I kun 350 meter fra en af Danmarks bedste badestrande, og på få minutter når I Søndervigs livlige bymidte. Rejser I i elbil, har i mulighed for at lade elbilen ved feriehuset, dog skal der selv medbringes et ladekabel.

Lyst og venligt indrettet sommerhus i forskudt plan

Sommerhuset har lyse lofter og vægge, der flot reflekterer sollyset, og sammen med de store vinduespartier mod vest sørger de for en dejlig varm og indbydende atmosfære i feriehuset. Valget af møbler og inventar skaber samtidig den helt rigtige sommerhusstemning, der gør, at I straks falder til.

Feriehusets omdrejningspunkt er det store opholdsrum og den nedsænkede stue. Her er køkken og spisestue smeltet sammen i ét stort rum, hvor familien kan være samlet. Den nedsænkede stue giver jer den mest fantastiske udsigt mod det flotte hede- og klitlandskab.

Sommerhuset er desuden indrettet med hurtigt fiberinternet og ikke mindst en hyggelig brændeovn, der helt sikkert bliver et hit – især i vinterhalvåret. I køkken- og spisebordsområdet vil I også kunne få varmet jeres fødder ved hjælp af gulvvarmen i klinkegulvet.Der er tilmed en økonomisk varmepumpe, som også sørger for en behagelig temperatur. I sommerhuset vil I naturligvis blive mødt af både opvaske– og vaskemaskine, så I ikke skal bekymre jer om det praktiske. 

Sommerhuset råder også over en kælder. Her finder I masser af fryseplads (98L), men kælderen er også perfekt til opbevaring af cykler, der her kan låses inde. 

Sommerhus på flot naturgrund med solrige terrasser tæt på feriestemning i Søndervig 

Sommerhuset er placeret i naturskønne omgivelser, hvor I har udsigt til de smukke klitter, som I kan nyde fra de gode terrasser omkring feriehuset. Feriehusets store terrasse ligger mod vest og er opdelt i to niveauer. De er især velegnet fra middagstid og hen til de sene aftentimer. Mod øst finder I den ugenerede og læfyldte morgenterrasse, hvor I kan nyde dagens første kop kaffe.

Når I holder ferie på Molsvej 38 i Søndervig er en udflugt til stranden oplagt, da der kun er en gåtur på 2 minutter dertil. Her kan der bades og slikkes sol på de varme dage og flyves med drage på de blæsende dage. Desuden finder I masser af feriestemning og muligheder for indkøb i Søndervig.

Det siger vores gæster om sommerhuset iW1183

DK
D.
sagde , Danmark

Vi nød det veludstyrede køkken og huset generelt

DE
D.
sagde , Deutschland

Ganz tolles, liebevoll und praktisch eingerichtetes Ferienhaus über zwei Ebenen.
Man muss wissen, dass es recht einsichtig ist. Es gibt aber viele Sichtschutz-Elemente

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gemütliches Ferienhaus auf zwei Ebenen. Sehr gut eingerichtet, gemütliche Möbel, geschmackvolles Geschirr, viele sinnvolle und hochwertige Fensterjalousien, die sehr sinnvoll sind, da das Haus sehr einsichtig ist.
Drumherum schön zum Spielen für die Kinder.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 1.250
Byggeår:2007

Køkken:

Køleskab, fryser (98 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, tyske kanaler, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Enkeltsenge, 2 Etagesenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barnestol, Trægulv i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, redskabsrum, Ladestik til el-bil, Chromecast, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...