Dejlig lejlighed i Søndervig – altan og udsigt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Lodbergsvej 38 D1.3, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1233
4 pers.
Antal personer
300 m.
Nærmeste strand
450 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Drømmer I om at tilbringe jeres ferie i flotte omgivelser nær smukke sandstrande og et pulserende byliv? Så er den femstjernede ferielejlighed på Lodbergsvej 38 D1.3 i Søndervig lige noget for jer. Her er der plads til 4 personer, der værdsætter moderne indretning, altan med udsigt og få minutters til Vesterhavet og Søndervig Centrum. Og der står også en privat parkeringsplads til jeres rådighed under hele opholdet.

Moderne og lys indretning med eksklusive materialer

Ferielejligheden i hjertet af Søndervig fremstår lys, lækker og veludført. Man mærker tydeligt, at der er tænkt over detaljerne. De gennemgåede farver i lejligheden er monokrome, så intet fjerner fokus fra den flotte udsigt over landskabet.
 
Lejligheden på Lodbergsvej har et lækkert og rummeligt opholdsrum, der er domineret af et stort vinduesparti, som skaber et flot og naturligt lysindfald. Ens blik bliver uvægerligt draget imod udsigten. Opholdsrummet byder på et hyggeligt sofahjørne med DVD-afspiller, radio og fladskærms-tv med både danske og tyske kanaler, og hvor der er mulighed for tilslutning af egen medbragte spillekonsol.

I det flotte køkken har I masser af skabs- og bordplads til jeres kokkerier. Køkkenet er veludstyret med blandt andet opvaskemaskine, mikrobølgeovn og køleskab med frostboks. Herudover er der 2 gode værelser med henholdsvis dobbeltseng og 2 enkeltsenge samt et pænt badeværelse med bruseniche, opvarmet flisegulv, vaskemaskine og tørretumbler.

Dejlig altan med havemøbler og skøn udsigt

Fra opholdsstuen er der direkte udgang til den skønne sydvendte altan, hvor I har en fin udsigt ud over det omkringliggende område. I kan endda skimte Ringkøbing Fjord og Lodbjerg Hede. På den cirka 25m2 store altan er der naturligvis sørget for både havemøbler, liggestole, parasol og grill, så I kan nyde jeres feriedage ude i det fri til lyden af Vesterhavet i baggrunden.

Tæt på både strand og shopping- og aktivitetsmuligheder

I lejligheden på Lodbergsvej kommer I til at bo helt tæt på alt det, der gør en ferie vellykket. I kommer blandt andet til at bo med udsigt til Søndervigs Sandskulptur Festival, der hvert år trækker mange besøgende. Fra altanen har I også udsigt til aktivitetscentret Beach Bowl, hvor man for kun kr. 150,- pr. uge, kan få fri adgang til bowling, adventure golf, fitness, padel og tennis. For ikke at tale om den brede vifte af forskellige spisesteder.
 
Men ferielejligheden ligger ikke kun tæt på centrum, shoppingmuligheder, spisesteder og aktiviteter. Kun få minutters gang fra beliggenheden ligger den skønne badestrand og kilometerlange sandstrand. Uanset om I gæster ferielejligheden i sommer- eller vinterhalvåret, er Vesterhavet en ganske særlig oplevelse, som I ikke må gå glip af.

Det siger vores gæster om sommerhuset iW1233

D.
sagde , Kastrup

LuxusSoverum:2
Bolig-/Grundareal:89 / 3.623
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Varmepumpe, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...