Hyggeligt, grønt træsommerhus i Søndervig med anneks

3
icon
icon
icon

Hvidbjergvej 3, Søndervig

- Sommerhusnr.: iW1236
6 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
1000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus

Trænger I til et afbræk fra hverdagen i rolige og fredelige omgivelser? Så er sommerhuset på Hvidbjergvej 3 lige noget for jer. I huset er der plads til 6 personer og 1 hund, og her kan I se frem til at nyde jeres ferie i smagfulde omgivelser på en skøn, ugeneret naturgrund.

Trestjernet sommerhus med smagfuld indretning og anneks

De første ord, der strejfer en, når man træder ind i huset på Hvidbjergvej 3 er lys, hygge og fred. Her er der med andre ord plads til, at I kan virkelig trække vejret og tænke de store tanker. Huset er indbydende, lyst og venligt, og det er umuligt ikke at føle sig hjemme med det samme.
 
Det hyggelige opholdsrum med spisekrog og stue er det naturlige centrum. Her kan I mødes omkring spisebordet og spise et måltid mad sammen eller spille kort. Eller I kan slå jer ned i den bløde sofa med favnen fulde af popcorn og se en film på fladskærmen. Alt imens brændeovnens knitren i baggrunden sørger for at skabe den helt rigtige stemning.
 
I forbindelse med opholdsrummet ligger køkkenet, der er fint, lyst og veludstyret. Herudover er der et fint og lyst badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Huset råder over 3 soveværelser – alle indrettet med behagelige dobbeltsenge. 2 af disse værelser ligger i hovedhuset, mens det sidste værelse ligger i det fine anneks.

Dejlig naturgrund, der indbyder til afslapning

Sommerferie er lig med afslapning. Og det har I rig mulighed for på beliggenheden i Søndervig. Huset ligger på en skøn og ugeneret naturgrund, der er lukket af med hybenbuske og nåletræer. En stor grøn plæne udgør midten, mens buske og knejsende græsser står ret omkring grunden. I befinder jer faktisk i jeres helt egen lille oase.
 
På terrassen kan I virkelig benytte lejligheden til at koble ud af hverdagen og komme helt ned i gear. Hvad er bedre end at ligge henslængt på et tæppe på en grøn plæne eller sole sig i en behagelig havestol? I bør naturligvis også tænde op for grillen og afslutte en lang dag ved vandet med grillhygge i den nedgående sol. Det er den slags, ferieminder består af. Soverum:3
Bolig-/Grundareal:70 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2018 / 1980

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Øvrige:

Fiberbredbånd, Barneseng, Varmepumpe, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Søndervig

Søndervig er et af de mest populære feriedestinationer i Danmark, og det er ikke uden grund. Sommerhuse i Søndervig ligger kun et stenkast fra Vesterhavet i en livlig ferieby med masser af attraktioner og aktiviteter. Stranden i Søndervig er kåret til en af Danmarks bedste badestrande, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden. Søndervig ligger i køreafstand til købstaden Ringkøbing og til fiskeribyen Hvide Sande, som begge er en udflugt værd.

Beliggenhed og landskab: Søndervig ligger ved Vesterhavet, og området er derfor præget af strand, klitter og hede. Ringkøbing Fjord ligger også blot et stenkast fra Søndervig, og på ti minutter i bil kan du komme til Vest Stadil Fjord, som er en af de største fuglerastepladser i Danmark.

Indkøb og shopping: Der ligger et stort supermarked i Søndervig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, ligesom du finder en række specialbutikker i byen. Du kan også tage på shopping i den gamle og hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger et kvarters kørsel fra Søndervig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, segway-kørsel, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove er hundeskoven i Femhøjsande Plantage og Husby Hundeskov. Femhøjsande Plantage ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka et kvarters kørsel fra Søndervig. Husby Hundeskov, som er en fuldt indhegnet hundeskov, ligger cirka 20 minutters kørsel fra Søndervig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...