Dejligt luksussommerhus med havglimt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
Regnspovedalen 30, Houvig - Søg på husnr. J0236

På Regnspovedalen ved Houvig finder du dette 120 m2 store luksussommerhus med havudsigt, spabad og sauna. Huset er moderne og stilrent indrettet med fokus på komfort og kvalitet. Et perfekt valg for en gruppe venner eller en større børnefamilie, der gerne vil bo godt i et attraktivt feriehusområde.

Luksussommerhus med havglimt, spabad og sauna

Sommerhuset er fra 2013, og indretningen er stringent og moderne. Samtidig er det tilsat små personlige elementer, der giver både charme og varme til inderummet. Det lyse køkken ligger i åben forbindelse med alrummet. Det er her I mødes og samles om madlavningen, et hyggeligt brætspil eller en god middag med gode råvarer.

Når dagen går på hæld, har I mulighed for at hoppe en tur husets spabad. Eller hvad med en tur i saunaen? Her kan I rigtig koble af efter en lang dag på stranden og samle energi til endnu en feriedag.

Nyd ferien i ro og fred på terrassen

Hiv stikket ud og snup en dag i solen med dem, du holder af. Sommerhuset ligger på en flot naturgrund med havglimt fra både huset og grunden. Rundt om huset er der lagt belægningssten og grus, som flot indrammer huset i naturen. Huset er let afskærmet i en lille lomme i landskabet. Det betyder, at I kan sidde i ro og fred på terrassen og nyde ferielivet.

Et ferieområde med mange aktiviteter

Houvig er et spændende ferieområde med meget at byde på. Her finder du gode naturstier, en flot badestrand og skøn natur, så langt øjet rækker. I Hvide Sande og Søndervig er der desuden mulighed for at shoppe og prøve kræfter med en lang række sjove aktiviteter. Her kan I blandt andet windsurfe, står på vandski eller bowle. Der er noget for enhver smag og alder.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 2.000
Byggeår:2013

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat og med gulvarme i stue, varmepumpe, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Værd at vide om Houvig

Houvig er et hyggeligt ferieområde, som ligger ved Vesterhavet. Sommerhuse i Houvig ligger i naturskønne omgivelser, blot ti minutters kørsel fra den populære og livlige ferieby Søndervig. En særlig oplevelse i Houvig er Houvig Fæstningen, hvor du kan få et indtryk af de store bunkeranlæg, der blev opført på vestkysten under Anden Verdenskrig. Houvig ligger desuden tæt på Vest Stadil Fjord, som
er en af de vigtigste og mest imponerende fuglerastepladser i Danmark.

Beliggenhed og landskab: Houvig ligger i et naturskønt område, som er præget af dets placering på den jyske vestkyst med strand, klitter og hede områder som de særlige kendetegn.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Houvig, hvor du kan foretage dine daglige indkøb. Alternativt kan du tage turen til Søndervig, hvor du finder et stort supermarked og en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Husby, cirka et kvarters kørsel fra Houvig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...